Filede 2’de 2 yaparak, iddialı bir başlangıç yapan Manisa Büyükşehir Belediyespor bayan voleybol takımı, Cumartesi günü karşılaşacağı Rota Koleji maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Taktik idmanlarla maça hazırlanan yeşil beyazlı ekip, bu maçtan da galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda play off hedefleyen ve geçen hafta deplasmanda Arkas’ı 3-0 yenerek 2’de 2 yapan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Cumartesi günü evindeki ikinci maçında Rota Koleji ile karşılaşacak. Morallerin yüksek olduğu takımda teknik kadro ve oyuncular, Manisa seyircisinin önünde çıkacağı bu maçta rakibini puansız göndermeyi düşünüyor. Takımın son durumu hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, “Oyuncularımızın morali oldukça yüksek. Rota Koleji maçı öncesi antrenmanlarımız devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Salonu’nda ikinci maçımıza çıkacağız. Atmosferi olan güzel bir salon. Tüm Manisalı sporseverleri Cumartesi günü oynayacağımız Rota Koleji maçına davet ediyoruz” diye konuştu.

Maç Saatinde Değişiklik Oldu

Öte yandan Türkiye Voleybol Federasyonu’nun (TVF), Kadınlar Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda oynanacak maçların saatini değiştirdiği bildirildi. 17 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor-Rota Koleji maçının saat 14.00’de Manisa Büyükşehir Belediye Spor Salonu’nda oynanacağı belirtildi.

Editör: TE Bilişim