HABER - MUSTAFA TATLI

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Diyarbekir deplasmanında 1-0 mağlup olurken, oldukça büyük hasarlar vermişti. Henüz ilk dakikalarda dizinden sakatlık geçirip oyundan çıkmak zorunda kalan forvet Samet Samancı’nın yapılan kontrollerinde en az 3 ay sahalardan uzak kalacağı kaydedildi. Sol dizinde yırtık tespit edilen genç futbolcu için hafta başında İzmir’de yeniden kontrol yapılacağı, çapraz bağlarda kopma olup olmadığının netleştirileceği öğrenildi. Samet Samancı’ya cerrahi müdahalenin olup olmayacağı son kontroller sonrasında belli olacak. Kopma olmaması halinde Samet’in sezonun son bölümüne yetişme durumunun söz konusu olduğu gelen bilgiler arasında.

 DİYARBEKİRSPOR’DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Öte yandan Diyarbekirspor, konuk takım futbolcusu Samet Samancı için geçmiş olsun mesajı yayımladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Bir sporcu için en üzücü şey sakatlanmaktır. Çünkü bu iş futbolcular için ekmek teknesidir. Maalesef sakatlık futbolun bir gerçeğidir. Manisa Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Samet Samancı’nın çapraz bağlarının koptuğunu derin üzüntü ile öğrenmiş durumdayız. Dileğimiz bir an önce iyileşerek sahalara dönmesidir. Kendisine ve kulübüne geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” denildi.

PFDK’DAN ENDER’E TÜKÜRÜK SEVKİ

Öte yandan Diyarbekirspor maçının son dakikasında kırmızı kartla oyun dışı kalan stoper Şemsettin Ender Kılıç, tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.  Yapılan açıklamada, “Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü futbolcusu Şemsettin Ender Kılıç'ın 18.11.2015 tarihinde oynanan Diyarbekirspor A.Ş.-Manisa Büyükşehir Belediyespor Spor Toto 3. Lig 2. Grup müsabakasındaki "tükürmesi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 19.11.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” denildi. Yeşil-Beyazlılar, böylelikle pazar günkü Maraş maçı öncesi çifte şok yaşamış oldu.

 

Editör: TE Bilişim