Tahir Kurt şehri terk etti

Ligin 12. Haftasında oynanan Adliyespor maçının ardından bir daha kadroya alınmayan tecrübeli santrfor, kulüple bağlarını koparmaya hazırlanıyor. İdmanlara çıkmadığı öğrenilen Tahir’in yeterli şans verilmemesinden yakındığı ileri sürülüyor

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Ümraniyespor’dan büyük umutlarla renklerine bağladığı Tahir Kurt, şu ana kadar beklentilere yeteri kadar cevap veremezken, tecrübeli golcünün yeterli süre verilmemesinden yakınıp şehri terk ettiği öğrenildi.

ERİŞ KADROYA ALMAYINCA…

Takımın yüksek maliyetli oyuncularının başında gelen Tahir Kurt’un kadroya alınmayınca idmanlara çıkmadığı kaydedildi. Teknik Direktör Levent Eriş’in performansından memnun olmadığı golcü oyuncu, kulüple sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor.

7 MAÇTA 2 GOL ATTI

Büyükşehir Belediyespor ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Tahir Kurt, bu sezon 7 maçta 3 kez 11’de görev alırken 2 gol attı. Kupada Altay filelerini frikikten havalandıran Tahir, 2-1 kaybedilen Adliyespor maçında da penaltıdan skora denge getiren golü atmıştı. 26 yaşındaki futbolcu, o maçın ardından kadroya dahil edilmeyince kulüple bağlarını koparma kararı aldı.

Editör: TE Bilişim