HABER:MUSTAFA TATLI

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan AlaşehirBelediyespor, başarılı forvet oyuncusu Cüneyt Turan’ı kadrosuna kattı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’dan ayrıldıktan sonra birçok teklif aldığını belirten Cüneyt Turan, AlaşehirBelediyespor’un teklifini reddedemediğini söyledi. Transfer kararıyla iyi bir tercih yaptığını belirten Turan, “Bu takımda kıramayacağım insanlar vardı.  En önemlisi daha önce beraber çalıştığım hocam Hayrettin Topal. Tekrar hocamla çalışacak olmaktan dolayı mutluyum. Başarılı bir döneme imza atacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

BAŞARILI BİR SEZON BEKLİYOR

Deneyimli oyuncusu Cüneyt Turan’ı katmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirten AlaşehirBelediyespor Başkanı Derman Özdemir, “Cüneyt Turan çok kaliteli bir futbolcu. Kadromuza katarak daha güçlü bir takım olduk. Başarılı bir sezon bizi bekliyor. Hedefe ulaşacağız” dedi.

BÜYÜKŞEHİRLE YOLLARINI AYIRDI

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un önemli oyuncularından biri olan Cüneyt Turan, 5 sezondur yeşil beyazlı formayı giyiyordu. Başarılı forvet, yeni sezon öncesi Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Eriş tarafından takımda mutsuz olduğu gerekçesiyle takımda düşünülmemiş ve yollar ayrılmıştı.
 

 
Editör: TE Bilişim