Yeni başkan Mevlüt Aktan mı?

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün devre arasında kan değişimine gidilmesi için yeni bir yönetim hazırlığı içinde olduğu ve başkanlığa işadamı Mevlüt Aktan’ı getireceği kulislerde dolaşıyor

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Spor Toto 3. Lig’de istediği sonuçları alamayan ve önlenemez düşüşüyle ateş hattına yaklaşan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da devre arası büyük bir değişimin yaşanması bekleniyor. Mevcut yönetim içerisinde teknik direktör değişiminden ötürü yaşanan fikir ayrılığının etkileri devam ederken, yönetimde eski havanın olmaması nedeniyle bir kan değişikliğinin gerçekleştirileceği öne sürülüyor.

ŞAPÇI GÖNDERİLİNCE OLANLAR OLDU

Yönetim içerisinde Hakan Şapçı’ya haksızlık yapıldığını düşünen yöneticilerin sayısı fazla. Ancak Şapçı’nın gönderilip Levent Eriş’in takımın başına getirilmesinde etkili olan yöneticiler de var. Sezon başı yapılan transferlerde isabet oranının da son derece düşük olması, yönetim içerisinde fikir ayrılıklarının boyutunu giderek artırdı. Başkan Cenk Ergün ile Başkan Yardımcısı Muharrem Uzunlar’ın arasının bu yüzden açıldığı iddia edildi. Hem Şapçı’nın gönderilmesinde hem de sezon başı yapılan transferlerde etkili olduğu ileri sürülen Uzunlar’ın yaşanan fikir ayrılığından ötürü haftalardır maçlara gitmediği öğrenildi.

MEVLÜT AKTAN’IN ADI GEÇİYOR

Yönetim içerisindeki huzursuzluk, Başkan Cenk Ergün’ü fazlasıyla yorarken, genç başkanın olası kongrede görevi bırakmayı düşündüğü öne sürüldü. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün devre arasında kan değişimine gidilmesi için yeni bir yönetim hazırlığı içinde olduğu ve başkanlığa işadamı Mevlüt Aktan’ı getireceği kulislerde dolaşıyor. Aktan, geçen sezon başında Manisaspor’a başkanlığa aday olmuş ancak adaylığını üye sorunundan ötürü geri çekmişti.

Editör: TE Bilişim