Manisa Büyükşehir Belediyespor’un U-17 ve U-19 futbol takımları, Karşıyaka U-17 ve U-19’u erteleme maçlarında deplasmanda mağlup etmeyi başardı. Geçtiğimiz günlerde kötü hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen Karşıyaka U-17, 19 ve Manisa Büyükşehir Belediyespor U-17 ve U-19 maçları dün Karşıyaka Efsaneleri Sahası’nda oynandı. Manisa Büyükşehir Belediyespor U-17 ve U-19 futbol takımları sahadan galibiyetle ayrılarak gelecek adına umut verdiler.
Manisa Büyükşehir Belediyespor U-17 Futbol Takımı İkinci Yarıda Coştu 
Karşıyaka Efsaneler Sahası’nda oynanan günün ilk maçında Karşıyaka U-17 ve Manisa Büyükşehir Belediyespor U-17 futbol takımları karşı karşıya geldiler. Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un gençleri ikinci yarıda coştu. 55. dakikada perdeyi açan Ahmet Öztürk takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. 58. dakikada Atakan Korkmaz farkı 2’ye çıkarırken, 75. dakikada Sinan Şeker takımının ise 3’üncü golünü Karşıyaka ağlarına bıraktı. Maçın geride kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Manisa Büyükşehir Belediyespor U-17 futbol takımı sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor U-19 Futbol Takımı İkinci Yarıda Açıldı 
Manisa Büyükşehir Belediyespor U-17 futbol takımı, Karşıyaka karşısında ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan net bir skorla galip ayrılırken, Manisa Büyükşehir Belediyespor U-19 futbol takımı ise 1-0 yenik duruma düştüğü maçı 2-1 kazandı. Ev sahibi Karşıyaka maçın 21. dakikasında Mehmet Ağtepe ile 1-0 öne geçti. 41. dakikada Manisa Büyükşehir Belediyespor U-19 futbol takımı, Mehmet Berke Yanmaz ile beraberlik golünü buldu ve maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi. Manisa Büyükşehir Belediyespor, 49. dakikada Ahmet Hakan Boldan’ın attığı penaltı golüyle öne geçti ve karşılaşmayı 2-1’lik galibiyetle kapattı.

Editör: TE Bilişim