MCBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Gümüş konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; bu yıl 21-29 Ağustos 2017 tarihleri arasında Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Spor Yöneticiliği, Antrenörlük ve Rekreasyon Bölümlerinde 47. kez düzenledikleri özel yetenek sınavlarına müracaatın 2 bin 298 öğrenci olduğunu ve fakülteyi tercih eden aday öğrencilerin gerek eğitim kadrosu, gerekse fiziki imkanlar ile yüksek donanıma sahip bir kadro ile eğitim göreceklerini belirtti.
Prof. Dr. Bilal Gümüş, “2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında Türkiye’nin en deneyimli, ulusal ve uluslararası spor arenasında görev yapmakta olan akademik kadronun bulunduğu fakültemizde öğrenci olabilmek için sınavlara giren adaylar, öncelikle online olarak kayıtlarını gerçekleştirdiler. Adaylar, sınavlar süresince internet ortamından online takip sistemi ile her sınav parkurundan almış olduğu puan ve derecelerini anında görme imkanı buluyorlar. (http://www.metsisyazilim.com/mcbu2017/index.php ). Ayrıca, tüm adayların sınavları kamera takip sistemi ile sağlıklı ve güvenli bir şekilde gerçekleştiriliyor. Sınavlar süresince tüm deneyim ve yetkinliklerini kullanan fakültemiz akademik ve idari personeli, çekişmeli geçen sınavlarda kadın ve erkek adaylar arasından en başarılı ve en yetenekli öğrencileri üniversitemize kazandırabilmek için mücadele ediyorlar” diye konuştu.
MCBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Gümüş sınav alanlarını ziyaret ederek, sınava katılan tüm adaylara ve sınavı gerçekleştiren akademik ve idari personele başarı ve kolaylıklar diledi.

 

Editör: TE Bilişim