Berk Mersinli Manisaspor forması giyerek destek mesajı paylaştı. Bölgesel Amatör Lig'e kadar gerileyerek zor günler yaşayan kulübe desteğini ifade etti.

Mersinli videoda, "Sevgili Manisalılar ve çok değerli Manisaspor taraftarları, dün olduğu gibi bugün de Manisasporluyuz. Bundan gurur duyuyoruz. Hani bir dönem tezahüratlarınızla statları inletiyordunuz, 'Manisa'nın çocuğu Berk Mersinli'. Evet, o Manisa'nın çocuğu Berk Mersinli hiçbir zaman Manisaspor'dan vazgeçmedi. Dün olduğu gibi Manisalıydık, Manisasporluyduk, bugün de Manisasporluyuz, yarın da Manisasporlu olacağız. İşte bunun isparı 45 Manisa Berk Mersinli. İnşallah Manisaspor'umuz şahlanıp ayağa kalkar ve yeniden koşmaya başlar. Biz her zaman madden, manen Manisaspor'un ailemizle beraber yaında olacağız. Oğlum Manisaspor'un altyapısında oynadı, yetişti ve bugünlere kadar geldik. İnşallah yeni dönemde Manisaspor'u Manisa'ya yakışır bir şekilde daha güçlü göreceğiz. Manisaspor'u seviyoruz"diye konuştu.

Kulübün resmi Twitter hesabından paylaşılan videoya, "Kulübümüz için sosyal medyada destek çağrısında bulunan herkese teşekkür ederiz. Manisaspor bu desteklerle yeniden ayağa kalkacaktır. Manisaspor Kulübü Manisa’nın en önemli değerlerinden biridir. Yaşasın Manisaspor" notu yazıldı.

Editör: TE Bilişim