HABER - MUSTAFA TATLI
Spor Toto 3. Lig’deki temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor, merakla beklenen kongresini gerçekleştirdi. Çoğunluğun sağlanmasıyla tek liste ile yapılan kongrede başkanlığa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü seçildi.

CENK ERGÜN’DEN ADALET VURGUSU
Başkanlığı Güzgülü’ye devreden Cenk Ergün, kongrede söz alarak adalet vurgusu yaptı.  Ergün, altyapısı ve üstyapısıyla örnek bir kulüp haline geldiklerini ifade ederek, makamların gelip geçici olduğunu söylerken, “Allah iyiliği doğruluğu ve adaleti emrediyor. Bizde bu emir doğrultusunda bu kulübü yönetmeye çalıştık” dedi.

GÜZGÜLÜ: “CENGİZ ERGÜN’ÜN İSTEĞİ EMİRDİR”
Belediyespor’un yeni başkanı Mehmet Güzgülü ise, “Sayın Cengiz başkanımız bana, “abi olarak bu kulübün başında ol’ deyince kabul ettim. Bizim için Sayın Cengiz Ergün’ün isteği emirdir. Kentimizde en yukarda görmek istediğimiz takım elbette Manisaspor’dur. Bu kulübümüze de her zaman destek veren Manisa’nın ikinci takımı dediğimiz Büyükşehir Belediyespor’dur. Manisa’nın gençliğine destek vermeye devam edeceğiz. Bundan kimsenin tereddütü olmasın” diye konuştu.

BAŞKAN ERGÜN: “KİMSENİN GÖNÜL KOYMAYA HAKKI YOK”
Son olarak söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “Ligi arzulanan yerde bitiremedik. Duygusal amaçla başlanan bir sene başına ‘ilk 5 haftada yanıma gelmeyin’ uyarısında bulunarak karışmadım. Haklı çıktım. Sonraki hamlelerimiz ise tutmadı. Doku uyuşmadı. Dedikodu oldu. Hayatımda bu sene yaşadığım sıkıntıyı hiçbir zaman yaşamadım. Her şerde bir hayır vardır. Ders çıkarmamız gerekir. Yeni bir sayfa açıyoruz. Yeni heyecanlara ihtiyaç var. Biraz daha kurumsal yönetim var. Kurumda görev alan sporun içinden gelen arkadaşlar var. Nasıl belediye başkanları değişiyorsa kulüp başkanları da değişir. Buna kimsenin gönül koymaya, kırılmaya ve üzülmeye hakkı yok. Bugün ayrılırsınız birkaç sene sonra yine görev alırsınız. Başka camialarda da görev alabilirsiniz. Çıta daha yüksekte olacak” dedi. Mehmet Güzgülü’nün yönetimi; Yılmaz Gençoğlu, Ahmet Uluturhan, Ersoy Arslan, Metin Memiş, Orhan Haşim Elmalı, Tolga Tunç Çalışkan’dan oluştu.
 

 
Editör: TE Bilişim