Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Genel Kurul'la beraber Mevlüt Aktan başkanlığa seçilmişti. Yönetim değişimini gerçekleştiren Belediye, bugün 12'de Levent Devrim'le sözleşme imzalayacak ve gözünü futbol takımını Spor Toto 2. Lig'e taşımaya çevirecek. Transfer çalışmalarına start veren Belediye önceliğini iç transfere verecekken, bonservissiz transferlerine de hız vermek istiyor. Yeşil beyazlıların dış transferde ilk hedefinin Galatasaray altyapısından yetişen Serdar Bilik olduğu öğrenildi.
 
İYİ SEZON GEÇİRDİ 
22 yaşındaki Serdar Rahman Bilik, profesyonel yaşantısına 2012-2013'te Galatasaray A2 Takımı'yla başladı. İlk senesinde Final Grubu'nda mücadele eden genç oyuncu, bir sonraki sezon A takımla beraber antrenmanlara çıkmaya başladı. 24 maçta forma giydikten sonra ilk transferini yapan genç oyuncu, 2014-2015 sezonunu Spor Toto 3. Lig ekibi İstanbul Güngörenspor'da 25 maçta forma giyerek geçirdi. Ardından gelecek sezonda Galatasaray'a dönecek olan oyuncu sakatlığa yakalanarak sezonu kapattı. Bu sezon kendisini yeniden kabul ettirebilmek ve kanıtlamak için BAL Ligi'ne gitmeyi kabullenen Serdar, 16-17 sezonunu BAL Ligi 12. Grup ekibi Bayrampaşa Tunaspor'da geçirdi. 19 maçta forma giyerek sakatlığının izlerinin silindiğini gösteren Serdar şimdi de Manisa Büyükşehir Belediyespor'un radarına girdi. Sağ bek ve sağ orta sahada forma giyen genç futbolcu bonservisini elinde bulunduruyor. 
DENEME İHTİMALİ OLABİLİR
Önümüzdeki sene için maliyet olarak daha uygun ve daha derin bir kadro yaratarak bu sefer takımı Spor Toto 2. Lig'e taşımak isteyen yönetimin Serdar'ı ciddi olarak düşündüğü ancak 2 sene önce yaşadığı sakatlıktan dolayı önce oyuncuyu denemeye alabileceği öğrenildi. Takım antrenmanları başlamadan oyuncuyla görüşmelerini yoğunlaştıracak olan yönetim, Serdar'ı sezon başında denemek için önce kampa alıp, ardından sözleşmeye imza atabilir. Tarafların haftaya görüşebileceği ve genç oyuncunun Manisa'ya gelebileceği öğrenildi. 

 
Editör: TE Bilişim