Özel Haber: Hakan AGAR
Transferde sessiz ve derinden ilerleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor, ligin de yaklaşmasıyla yeni oyuncularına imzalarını bir bir attırıyor. Aydın 1923'ten Samed Kartal'la sözleşme imzalayan yeşil beyazlıların, Kırklarerispor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Engin Güngör'le ve Diyarbekirspor'dan gökhan Payal'la anlaşmaya varmıştı öğrenilmişti. Belediye'nin son bombası büyük oldu.
ANLAŞMA BÜYÜK ORANDA SAĞLANDI
Mustafa Tiryaki'nin ayrılması ve Ali Öztürk'ün alternatifsiz kalmasından dolayı forvet arayışlarını detaylı çalışmalarla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, bonservissiz oyuncusunu buldu. Samed'in Aydın 1923'ten takım arkadaşı olan forvet oyuncusu Tahir Babaoğlu'yla büyük oranda anlaşma sağlandı. Oyuncunun kulübünden alacağı olduğu ve bunu tahsis edememesi durumunda sözleşmesini fesh edeceği iddia edildi. Bu sezon 2. Lig Kırmızı Grup'ta takımının formasını 15 kez giyen 24 yaşındaki forvet oyuncusu, rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Kupada da 5 kez forma giyen Tahir, 1 gol de bu kulvarda attı. Kontratı sezon sonu bitecek olan Tahir'in, sözleşmesini fesh etmek için ayın 10'unu beklediği ve ardından Manisa Büyükşehir Belediyespor'a imza atacağı öğrenildi. Bonservissiz transfer için transfer çalışmalarını sessizce sürdüren Belediye, eğer bu transferi bitirebilirse 4. imzasını attıracak. 
GÖZTEPE'DE ŞAMPİYONLUĞU VAR
24 yaşında olmasına karşın Tahir, toplamda 7 takımda forma giydi. Kariyerine Göztepe altyapısında başlayan genç oyuncu, ilk maçına 2009-2010 sezonunda sarı kırmızılı ekipte çıktı. Çıktığı tek lig maçında gol atan Tahir, 10-11 sezonunda Afyonkarahisarspor'a transfer oldu. Yeni gittiği takımda o sezon 22 maçta 7 gol atan Tahir, sezon sonu yine takım değiştirdi. 11-12 sezonunda Aydın 1923'le başlayan forvet oyuncusu, ardından Gümüşhanespor'a gitti ve 1 sezon da orada kaldı. Ardından 13-14 sezonunda 5. takımı olan Kayseri Şekerspor'a transfer oldu. Gittiği ekipte 17 maçta 8 gol atan Tahir, devre arası 6. takımı olacak Payas Belediye 1975'e gitti. 14-15 sezonunda Göztepe'yle 2. Lig şampiyonluğu yaşayan golcü oyuncu geçen sezon Sarıyer formasıyla kariyer rekoru olan 34 maça çıkmasına karşın sadece 5 gol atabildi. Bu sezon tüm müsabakalarda toplamda 20 maça çıkan forvet, 4 gol atarken, sahada 1135 dakika kalmıştı.
Editör: TE Bilişim