Haber: Hakan AGAR
Erbaaspor ve Tire 1922 galibiyetleriyle ligin ilk devresini liderin 5 puan arkasında 4. sırada tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, çalışmalarına yeniden başladı. Pazartesi ilk antrenmanına çıkan takım, dün çalışmalarına devam etti. İsmail Yalçın yönetiminde 1.5 saat yapılan antrenmanda, yeşil beyazlılar ısınma, 5'e 2 pas ve kondisyon çalışması yapıldı. Antrenmanın başında İsmail Yalçın, basına konuştu.
"İNŞALLAH SAKATLIK OLMAZ"
Takımla ilgili konuşan İsmail Yalçın: “Ligin ilk devresini son iki maçta aldığımız galibiyetlerle moralli kapattık. Buda devre arası hazırlık döneminde oyuncularımıza ekstra moral kattı. Fiziksel ve psikolojik anlamda iyi durumdayız. İnşallah bir sakatlık yaşamadan ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaparız” dedi.
"MAÇLARA ODAKLI BİR KAMP OLACAK"
Oyuncularının istek ve arzulu olmasından memnun olduklarını dile getiren Yalçın, “Oyuncuların  özverilerinin üst seviyede olması bizim için olumlu bir durum. Manisa’da fiziksel ağırlıklı çalışmalar yapıyoruz. Buradaki çalışmalarımızın ardından 2 Ocak Pazartesi günü Antalya’ya giderek ikinci etap çalışmalarımıza burada devam edeceğiz. Antalya’da hazırlık maçlarına odaklı bir kamp dönemi geçireceğiz” diye konuştu.
"İLK HEDEF AYRILANLARIN BÖLGELERİNE TAKVİYE YAPMAK"
Transfer konusuna da değinen Yalçın, “Tabi herkes transfer yapmak ister. Ancak devre arasında transfer yapmak kolay olmuyor. Şu anda yönetimimizle konuştuğumuz, paylaştığımız fikirlerimiz var. Bize uygun oyuncuları katmak istiyoruz. Şu anda sayısal anlamda 17 kişiyiz. Bildiğiniz üzere İlker ve Mustafa Tiryaki takımdan ayrıldılar. Yine bir arkadaşımızın ayrılma fikri var. Öncelikle bu arkadaşlarımızın bölgelerine takviye yapmak istiyoruz. İlk hedefimiz bu. Tabi yönetimle yapacağımız görüşmelerin ardından buna karar vereceğiz” şeklinde konuştu. Önümüzdeki Pazartesi'ye kadar çalışmalarını tesislerinde devam ettirecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, ardından 1 haftalık kamp için Antalya'ya yola çıkacak
Editör: TE Bilişim