İl Gençlik ve Spor Müdürü Savaş Duman’ın da eşlik ettiği Vali Erdoğan Bektaş’ı, Kaymakam Kaan Peker, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman İşçi ve İbrahim Evren Acar, İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Okay ile Teknik Direktör Cihat Arslan karşıladı.

Yılmaz Atabarut Tesislerinde yapılan idman sonunda yeşil-siyahlı oyuncuları ziyaret eden Vali Bektaş, Kasımpaşa maçında başarılar dileyerek kaptan Custodio’ya çiçek takdim etti.

Bektaş yaptığı açıklamada; “Akhisarspor’un başarısında sizlerde ter akıtarak bu işe katkı sağlıyorsunuz, ellerinize sağlık ve yüreklerine sağlık. Akhisar’ın Süper Lig’de, futbolda başardığı gerçekten Türkiye ve Dünya’ya örnek bir başarıdır. Benzerleri belki vardır ama çok da değildir, doğrusu biz bunu önemsiyoruz. Önemsenmesi gerektiğini ve incelenmesi gerektiği ve diğer profesyonel takımlara örnek çıkartılması gereken bir başarı ve uygulama burada sürdürülüyor. Bu başarı yıllar itibari ile aynı zamanda beklentilerin aksine sürdürülüyor ve başarı grafiği yükselerek devam ediyor. Doğrusu ben bu ortamda bulunmaktan çok başarılı sahipleri ile burada olmaktan mutluyum. Burada sergilenen özellikle yönetim başarısıdır ve profesyonel futbolun nasıl yönetileceğinin gösterildiği bir yerdir, arkadaşlarımı tüm gönlümle kutluyorum. Bu başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum ve devamını da bekliyoruz” dedi.
Akhisar Stadyum inşaatı ile ilgili soruları yanıtlayan Vali Bektaş, Büyükşehir yasasının ardından Valilik olarak bu tür işlerin arkasında olamadıklarını ancak manevi olarak Akhisar yönetimine destek verdiklerini kaydetti.
Editör: TE Bilişim