Amatör takımların en önemli sorununun ‘saha’ olduğunun altını çizen Yıldırım, yer gösterilmesi halinde kendi cebinden harcama yaparak, amatörlere tesis kazandıracağının sözünü verdi. “Turgutlu’da olduğu gibi Manisa’ya da bir Irlamaz lazım” diyen Yıldırım, yetkililere seslenerek, gençlere sahip çıkmaları gerektiğinin altını çizdi. 
“BÜYÜKLERİMİZE SESLENİYORUM”
Yıldırım, “Gençleri kazanma adına maddi manevi olarak üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum. Büyük hayallerim var. Altyapıya önem vermeliyiz. Çok güzel sahalar yapıp, iyi sporcular yetiştirmek istiyoruz. Horozköyspor’da büyük başarılar elde etmiştik. Girişimler sonucu küçük de olsa Horozköy’e bir saha kazandırdık. Maalesef bütün kulüplerin en büyük sıkıntısı saha. Bir sahada 5 takım idman yapıyor. 3 maç arka arkaya oynanıyor. Gediz etrafında 4-5 saha yan yana yapılabilir. Turgutlu’daki gibi Manisa’ya da Irlamaz Tesisleri lazım. Çevre yolu civarında bir sürü yeşil alan var. Bu işin çok maddi külfeti yok. Bana yer gösterilsin, masrafı neyse ben karşılayacağım. Büyüklerimiz, bana bugün çıkıp, “Şu arazi senindir, projeni getir, tesisi yap” desin, gerisini bana bıraksın. Bunu seve seve yapmaya hazırım. Benim işim bu.  Tüm amatör kulüplerimizin menfaati adına konuşuyorum. Bu sorunu çözme adına yetkililere sesleniyorum. Yeter ki istensin. Bu konuda girişimlerimiz var. Bu işin takipçisi olacağız” dedi. 
“EMİN KAÇAR EFSANE BİR BAŞKAN”
Donatımspor’un geçmişi şampiyonluklarla dolu bir kulüp olduğunu altını çizerek, bu sene de hedefin şampiyonluk olarak belirlendiğini kaydeden Yıldırım, bu kulübe büyük hizmetleri olan Onursal Başkan Emin Kaçar’ın her zaman yanında olduklarını ifade etti. Yıldırım, “Emin abi gönüllerin başkanı. Yaşarken anılması gereken efsane bir başkan.  Donatımspor denince akla ‘Emin Kaçar’ gelir. Bizler onun hep yanındayız. Hep birlikte büyük işlere imza atacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim