Haber: Hakan AĞAR
Kritik Elazığspor maçından altın 1 puan çıkartan Manisaspor, zorlu maçta galibiyeti kaçırdığına üzülüyor. 9 haftadır sadece 1 kere sahadan mağlup ayrılan Tarzan, bu periyodda topladığı 12 puanla kümede kalma mücadelesinde önemli bir iş yaptı. Takımda oyuncuların bireysel performansları dalgalanırken, ikinci yarıyla beraber yükselişe geçen Bahattin Köse, takımı adına golleri sıralamaya başladı. 
GİRESUN'DA ATTI, SUSTU
Sezona Elazığspor maçında attığı golle başlayan ve ardından 4. hafta Giresun deplasmanında attığı golle, Manisaspor kariyerinin ilk deplasman golünü atan Bahattin, o dakikadan sonra sustu. Bundan sonra çıktığı 9 maçta da gol bulamayan Bahattin, hem sakatlığının etkilemesi hem de hocalarının farklı taktiksel yaklaşımlarından dolayı bir türlü istenen performansa çıkamadı. Samsunspor beraberliğinde 90 dakika sahada kalan ancak yine gole yaklaşamayan Bahattin, kesiği bu maçta yedi. Mertan Caner Öztürk'ün hücum alanında gösterdiği iyi performanstan dolayı yedek kulübesine hapsolan Bahattin, Şanlıurfaspor maçının son 26 dakikasında Mertan'dan aldığı formayı bir daha geriye vermedi.
DEVREYE GOLLE BAŞLADI
Devre arası kampında fiziksel olarak teknik heyeti memnun eden Bahattin, ikinci yarının ilk maçında Mertan ilk 11 başlaması beklenirken, maça başlayan isim oldu. Boluspor mücadelesinin 69. dakikasında zor pozisyonu iyi değerlendiren Köse, takımının kritik bir puan almasında önemli rol oynamıştı. Bu maçta fiziksel olarak beğenilen Bahattin, bu haftada da Elazığ deplasmanında hocası tarafından tercih edildi. 8. dakikada Hakan Turan'ın harika pasını iyi kontrol edip, kaleciyi ters köşeye yatıran golcü oyuncu, yine puanda önemli rol aldı ve maçı 90 dakika götürdü. Mertan Caner Öztürk ve Gökdeniz Varol gibi iki çok koşan ve golü arayan oyuncudan sıyrılmak için ciddi çalışan Bahattin, fiziksel gücüyle dikkatleri üzerine çekiyor.
TRANSFER DEDİKODULARINA RAĞMEN KALDI
Devre arasında alacaklarından dolayı Ankaragücü'ne gideceği iddia edilen Bahattin, dedikoduların aksine Manisaspor kampından dahi ayrılmamıştı. Geçen sezonun başında Akhisar Belediyespor'dan transfer edilen 26 yaşındaki golcü oyuncu, şampiyonlukta büyük rol oynamıştı. Geçen sezon 34 maçta da ilk 11'de başlayan ve 3058 dakika ter döken Bahattin, attığı 13 golle kupanın alınmasında önemli rol oynamıştı. Bu sezon da 4. golüne ulaşan oyuncu, Tarzan'ın en önemli hücum silahlarından biri olarak dikkat çekiyor. Yetenekli oyuncunun sözleşmesi 2018 Mayıs'ına kadar sürecek. 
Editör: TE Bilişim