ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Manisaspor’da attığı 10 golle muhteşem bir sezon geçiren Bahattin Köse, alacakları nedeniyle sözleşmesini tek taraflı feshetmişti.  Başarılı golcünün abisi ve aynı zamanda menajeri olan Osman Köse, kardeşinin kulüpteki geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Mevcut yönetimle herhangi bir anlaşma sağlayamadıklarını belirten Osman Köse, şartların oluşması halinde Bahattin’in Manisaspor’da kalabileceğini söyledi.

“BAŞKAN İŞİ YOKUŞA SÜRÜYOR”
Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen’le defalarca görüşme yaptıklarını ancak bir sonuç alamadıklarını ifade eden Köse, “Kendisiyle yaptığımız görüşmede hem geçen sezon hem de yeni sezon alacağı ile ilgili konuştuk. Ancak işi yokuşa süren teklifler sunuyor. Lafta verilmiş sözler var. Herhangi bir anlaşma sağlayamadık. Başkan, Bahattin ile ilgili bir takım açıklamalar yapmış, yaptığımız görüşmeden ne çıkardı onu bilmiyorum. Bahattin bir kuruş para almadı. Artık geleceğini düşünmek zorunda” dedi.

“SÜPER LİG VE PTT’DEN TEKLİF ALDIK AMA…”
Köse, Bahattin’e Süper Lig ve PTT 1. Lig’den teklifler aldıklarını kaydederek, “Biz Bahattin’in mutlu olabileceği, kendini geliştirebileceği ilk 11 oynayabileceği bir takım olsun istiyoruz. Süper Lig’den ve PTT 1. Lig’den görüştüğümüz kulüpler var. Ancak kendisi şartların oluşması halinde Manisaspor’da oynamayı istiyor. Bahattin kendini burada buldu ve maddi olarak olmasa da manevi olarak büyük destek gördü. Cumartesi günkü kongreyi de yakından takip edeceğiz. Başkanlar değişir, hocalar değişir bunlar futbolun içinde olan şeyler. Biz şartların oluşmasına bakıyoruz. Şuan da sözleşmesini tek taraflı feshettik. Abisi olarak transfer görüşmelerini ben yapıyorum” diye konuştu.

“NOVİLLO İLE BERABER OYNADI”
Transfer yasağı varken yapılan Novillo transferine de değinen Köse, “Şampiyon kadronun alacakları varken dış transfer için bir miktar peşinatlar verildiğini duyuyoruz. Novillo tanıdığımız bir oyuncu. Bahattin’in Belçika’da Mons’ta oynarken takım arkadaşıydı. Birlikte oynadılar” dedi.

 
Editör: TE Bilişim