MUSTAFA TATLI

Süper Amatör Lig A Grubu’nun ilk devresini 21 puan ve averajla zirvede bitiren Donatımspor’da büyük bir sürpriz yaşandı. Takımın bu noktaya gelmesinde büyük pay sahibi olan teknik sorumlusu Metin Taşkın ile yollar ilginç bir şekilde ayrıldı.

UMRE İÇİN 15 GÜNLÜK İZİN İSTEYİNCE İPLER KOPTU

Taşkın, Onursal Başkan Emin Kaçar’dan ligin üçüncü ve dördüncü haftalarına denk gelen umre seyahati için izin istedi. Kaçar, o tarihlerde Yunusemre ve Sanayispor maçlarına denk geldiklerini belirterek Taşkın’a izin vermeyip, yeni hocayı takımın başına getirmek istediklerini ifade edince, ipler koptu. Yolların ayrılmasından kısa bir süre sonra Kaçar, Horozköyspor’dan ayrılan Nejat Fenli ile anlaşmaya vardı.

TAŞKIN: “EMİN ABİ’YE UFAK DA OLSA BİR KIRGINLIĞIM VAR”

Manisaspor Teknik Direktörü olan oğlu Taner Taşkın’ın umre teklifini kabul ettiğini belirten Metin Taşkın, “Planlı bir şey değildi. Taner hoca, hanımla beraber beni umreye göndermek istediğini söyleyince bende kabul ettim.  Emin Abi’den 15 gün izin isteyince ‘Takım hocasız kalmamalı, hoca bulmamız lazım’ deyince bende ısrar etmedim. Emin Abi ile 12. yılımıza girmiştik. İlk yarıyı namağlup lider bitirmenin yanı sıra verilen emeğin karşılığında 2 maç kredi tanınması lazımdı diye düşündüm. Ama futbol bu. Onun da kendine göre haklı tarafları vardır. Sonuçta para harcıyor. Apar topar başka bir hoca ile anlaşması da tuhaf geldi. Ufak da olsa bir kırgınlığım var” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim