HABER-MUSTAFA TATLI

Manisa Spor Lisesi, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek futbolda son 32 takım arasına kalmayı başardı. Daha önce futsalda 120 takım arasından ilk 8’e kalan Spor Lisesi, bu kez de futbolda finallere yürüyor.

ÜÇ RAKİBİNİ DİZE GETİRDİ

Aydın Adnan Menderes Stadı’nda oynanan grup birinciliğinde temsilcimiz, ilk maçında Bodrum Meslek Lisesi’ni 6-0 yendikten sonra Kütahya Spor Lisesi’ni 2-2 biten maçın penaltı atışları sonunda 4-2 mağlup etti. Son maçında Denizli Yunusemre Endüstri Meslek Lisesi ile karşılaşan Spor Lisesi, rakibini 7-1 gibi farklı skorla yenerek grubunu ilk sırada tamamladı ve yarı final biletini almayı başardı.

YILDIRIM: “HEDEFİMİZ FRANSA”

Antrenör Abdülmuttalip Yıldırım, sporcularıyla gurur duyduğunu ifade ederek, “Spor Lisesi olarak tarih yazmaya devam ediyoruz. Her dalda olduğu gibi futbolda da iddialıyız. Kocaeli, Sinop ve Niğde’de yapılması planlanan yarı finallerde başarılı olup finallere yükselmek istiyoruz. Oradan da Fransa biletini alarak ülkemizi temsil etmeyi hedefliyoruz. Grup müsabakalarında başarımıza katkı sağlayan hocalarımız Alper Dirik ve Sedat Çavdar’a teşekkür ediyorum. Başarılarımızın devam gelecek” diye konuştu.

HELAL OLSUN SİZE

Spor Lisesi futbol takımı; Nurican Kantar, Bayram Büstaç, Mücahit Purtul, Oğuzhan Özden, Berk Cambaz, Mehmet Ceylan, Furkan Koç, Cevdet Enes Varbil, Ahmet Hakan Boldan, Mustafa Can Dilşen, Burak Deniz, Abdullah Ölçek, Sezgin Erdilek, Anıl Turpçu, Gökhan Yılmaz, İsmet Yolcu, Kemal Temel, Buğra Seniçeli’den oluşan kadrosuyla mücadele ediyor.

 

Editör: TE Bilişim