Süper Lig'de önümüzdeki sene daha üst sıraları yakalamayı hedefleyen Akhisar Belediyespor, transferdeki çalışmalarına başladı. Geçen haftadan bu yana Beşiktaş'ın göndermek istediği Aras Özbiliz'le ilgilenen Akhisar'ın, bir başka hedefinin de kontratı sona eren eski Galatasaraylı futbolcu Aydın Yılmaz olduğu öğrenildi. Mayıs sonuyla beraber son kulübü Kasımpaşa'yla sözleşmesi sona eren Aydın'ın, Eskişehir deneyimi sonrası 2. kez anadoluya gelme ihtimali doğdu.
KARİYERİ DÜŞÜŞTE

Tüm Türkiye Aydın Yılmaz'ı 2005-2006'da Galatasaray formasıyla Konyaspor ağlarına gönderdiği golle "Genç Aydın" olarak tanımıştı. 2006'da oynanan Konyaspor maçında 90'da attığı golle dikkatleri üzerine çeken Aydın, o sezonu 14 maçta forma giyerek ve şampiyonluk kupasını kaldıran ekipte olarak tamamlamıştı. Bir sonraki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden ekibinde rolü azalan ve o dönem 17 olan Aydın, sadece 6 maçta forma giymişti. Sonraki sezon İstanbul BB'de kiralık oynayan Aydın, patlama sezonunu 08-09 sezonunda evinde yaşadı. O sezon 20 maçta forma giyen genç oyuncu, bir anda takımının as oyuncusu oldu. 09-10 sezonunda 26 maça çıkan Aydın, kariyerinin en çok oynadığı dönemi geçirdi. Aynı sezon Eskişehirspor'da kiralık olarak bir dönem de geçirdi. 10-11 sezonunda 25 maç oynayıp 2 gol kaydeden kanat oyuncusu, bir sonraki sezon yine şampiyon olan Galatasaray'da 17 maçta forma giyip 2 gol kaydetti. 12-13'te lig ve kupayı kazanarak duble yapan Galatasaray'da 22 maçta forma giyen Aydın, kariyerine 5. kupasını kaydetti. 22 Ocak 2014'te Elazığspor deplasmanında çok ağır bir sakatlık yaşayan Aydın, o zamandan bu yana dönüşünde sıkıntı yaşadı. Son 3 senede sadece 16 maça çıkan ve yuvasından ayrılıp Kasımpaşa'ya transfer olan 29 yaşındaki oyuncu, bir daha o eski performansına ulaşamadı. 
TEK SORU İŞARETİ SAKATLIK
Akhisar Belediyespor'un kariyeri düşüşte olan oyuncuları yeniden piyasaya çıkarttığı defalarca daha oldu. Özer Hurmacı, Olcan Adın, Cikalleshi, Rodallega gibi isimler bunların sadece başında geliyor. Gelen tüm oyuncuları parlatan bir kulüp olan Akhisar'ın Aydın Yılmaz'la ilgili tek çekincesi sakatlığı olacak. Eğer anlaşılırsa Aydın'ın detaylı bir sağlık kontrolünden geçireleceği ve ardından takıma katılacağı öğrenildi. Aydın'ın anlaşma sağlanırsa önümüzdeki hafta Akhisar'a görüşmeye geleceği gelen bilgiler arasında yer aldı. 
Editör: TE Bilişim