Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor’a mağlup olan Galatasaray, ligde son oynadığı 12 maçta 1 galibiyet aldı.
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray Nef Stadyumu’nda oynadığı Trabzonspor’a 2-1 yenildi. Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 12 karşılaşmada 1 galibiyet aldı. Cimbom, söz konusu müsabakalarda 7 mağlubiyet, 4 beraberlik elde ederken, tek galibiyetini de Antalyaspor karşısında aldı.
Galatasaray, Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile bu sezon oynadığı maçlarda 3 puan alamadı.
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray evinde karşılaştığı Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılılar bu maçla birlikte bu sezon Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile oynadığı mücadelelerden yine galibiyet alamadı.
Sarı-kırmızılılar ligin ilk yarısında oynanan maçlarda Fenerbahçe ve Beşiktaş’a 2-1 mağlup olurken, Trabzonspor ile de 2-2 berabere kalmıştı.
DÜŞME HATTINA YAKLAŞTI 
Galatasaray, alınan kötü sonuçlarla düşme hattına yaklaştı. Sarı Kırmızılılar, puan cetvelinde 15.sıaray geriledi. Düşme hattında yer alan Antalyaspor ile arasındaki puan farkı sadece 3. 
Müsabakada ve sonrasında sarı-kırmızılı taraftarlar, yönetim ve futbolcular aleyhinde tezahüratlarda bulundu. Yönetimi istifaya davet eden taraftarlar, futbolcular için de gösterdikleri performanstan dolayı tepki gösterdi.


  

Editör: TE Bilişim