Haber: Hakan AĞAR
Geçen haftayı maç yapmayan geçen Turgutluspor, rakibinin Somaspor'a evinde kaybetmesiyle büyük avantajı eline geçirmişti. Son olarak Karabiga Belediyespor'u deplasmanda Samet Samancı'nın attığı golle mağlup eden Kasaba, evinde oynayacağı Gönen Belediyespor maçıyla beraber seri yakalamak istiyor. Ligin ilk yarısında, sezonun ilk mağlubiyetini 3-1'le aldığı rakibinden bu sefer 3 puanı almak isteyen Kasaba'nın puan kaybına tahammülü yok. 
GÖNEN HEDEFSİZ
Ligin 21 puanla 8. sırasında bulunan Gönen Belediyespor, ligdeki en hedefsiz ekiplerden birisi gibi gözüküyor. Küme düşme potasıyla 11 puan farkı, liderle de arasında 19 puan farkı bulunan Gönen, kalan son 8 haftada bir bakıma prestij maçlarına çıkacak. Ligin ilk yarısında evinde ağırladığı Turgutluspor'u 3-1'le geçerek herkesi şoka uğratan ekip, deplasmanda da bu direnci gösterebilecek mi merak ediliyor. O maçın ilk yarısında kapanan ve rakibini yoran Gönen, bu sayede maçı rahat kazanmıştı. Son 6 maçında aldığı 4 mağlubiyetle hedeften iyice kopan Gönen'in göstereceği performans merak ediliyor. 
KASABA KAYIP İSTEMİYOR
Karabiga deplasmanından altın bir puanla dönen Turgutluspor, ligin 2. yarısıyla başlayan sallantıya artık bir nokta koymak istiyor. Grubundan lider çıkması halinde Play-Off'la beraber profesyonel liglere dönme şansı olan Turgutlu, koltuğu kimseye bırakmak istemiyor. Ayvalıkgücü'nün Somaspor'a kaybetmesiyle bir nebze rahatlayan Kasaba, evinde puan kaybı yaşamak istemiyor. Bu maçın ardından deplasmanda şampiyonluk maçı niteliğinde Ayvalıkgücü'yle karşılaşacak olan kırmızı siyahlılar, zorlu maç öncesi sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor. Evinde oynadığı 8 maçtan 7 galibiyet ve 1 beraberlik alan Kasaba, attığı 21 gole karşılık kalesinde sadece 3 gol görerek iyi bir görüntü verdi. Turgutluspor- Gönen Belediyespor maçı yarın 14.00'da Turgutlu 7 Eylül Stadı'nda oynanacak. 
Editör: TE Bilişim