Teknik Direktör İsmail Kartal’ın uzun süredir takip ettiği Manisaspor’un genç yeteneği, Beştepe Tesisleri'nde Başkan Mehmet Yiğiner ve Teknik Direktör İsmail Kartal ile görüştükten sonra beş yıllık ön protokole imza attı. Kendisini sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atan Önal, “Ankaragücü gibi büyük bir camianın formasını terleteceğim için çok mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte çok çalışarak Ankaragücü'nün Süper Lig'de de başarılı olması için elimden gelen çabayı göstereceğim" dedi.

HABERİMİZ YALANLANMIŞTI AMA...

21 Mayıs tarihinde yaptığımız haberde Alper'in Ankaragücü'ne transfer olacağını duyurmuştuk. Bu haberimiz ülke medyasına yansımıştı. Bu haber, hem Manisaspor hem de Ankaragücü cephesinden yalanlanmıştı. Dönemin Manisaspor Başkanı Gökay Budak, Ankaragücü Başkanı ile aralarının iyi olduğunu ve Alper’i ona sorduğunu belirterek, “Ankaragücü başkanı Alper’i tanımıyor. Kim olduğunu bilmiyor. Tanımadığı ve bilmediği bir oyuncuyu transfer edecek halleri yok. Sanırım bu haberler menajerlerin yaptırdığı haberler" demişti.
Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner de böyle bir ismi ilk kez duyduğunu ve tanımadığını belirterek, “Ben açık söyleyeyim tanımıyorum. Menajerler kanalıyla ortaya atılmış bir isim olabilir" demişti. Ancak 1 ay sonra resmi  imzaların atılması, ne derece doğru habercilik yaptığımızı gözler önüne serdi. Mustafa Tatlı-Manisa Manşet

Editör: TE Bilişim