Amatör Spor Haftası Kapanış Töreni'ne Manisa Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Buldu, Manisa Gençlik Spor, Spor Şube Müdürü Ufuk Özlem, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erol Timur, Judo İl Temsilcisi Serhat Demir, Futbol İl Temsilcisi Behçet Atlı, duayen judo antrenörü Ali Atmaca, eski judo milli takım kaptanı ve İşadamı Abdülaziz Çelik katıldı.

Kapanış gününde yapılan Judol İl Birinciliği'ne 70 sporcu katılım sağlarken, dereceye giren sporculara madalya verildi.

Sporun Enleri 2021'de plaket verilen sporcular:

Aerobik Ritmik Cimnastik  Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı, Gençler Judo Dünya 3.sü Hilal Öztürk, Avrupa Grekoromen Avrupa 2.si Servet Angi, Avrupa Ümitler Judo Avrupa 2.si Zilan Erten, Grekoromen Avrupa 3.sü Sercan Keskin. 

Sporun Enleri 2021'de ödül alan antrenörler:

Süleyman Güngör (Güreş), Mehmet Ali Ekin (Cimnastik), Özlem Akın Ayaz (Judo), Erdal Bağaç (Judo)

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Basın Sorumlusu Aziz Gül de amatör spora katkılardan plaketle ödüllendirildi. Sporcu ve antrenörlere plaketleri protokol tarafından takdim edildi.

BİRÇOK BRANŞTA TURNUVALAR YAPILDI

Öte yandan Amatör Spor Haftası, Manisa'da çok sayıda turnuvalarla coşkuyla kutlandı. İl genelinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce eskrim, tekvando, karate, badminton, okçuluk, güreş, tenis, basketbol, voleybol, muay thai, hentbol, wushu, masa tenisi, bocce ve futsalda yapılan turnuvalarda sporculara katılım belgeleri ve madalyaları verildi.

Editör: TE Bilişim