Spor Toto Süper Lig’de aralarında Beşiktaş’ın da olduğu birçok takımda top koşturan Ali Tandoğan, memleketi Manisa’nın Salihli ilçesinde Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup ekiplerinden Kocaçeşmespor ile antrenmana çıktı.

Futbola memleketi Salihli’de Yeni Salihlispor’da başlayan daha sonra sırasıyla Denizlispor, Gençlerbirliği, Beşiktaş, Bursaspor, Antalyaspor, Mersin İdmanyurdu, Adana Demirspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor gibi Türkiye’nin önemli kulüplerinin forması giyen Ali Tandoğan, BAL 9. Grup ekiplerinden Kocaçeşmespor ile birlikte Gümüşçayı Tesisleri’nde antrenmana çıktı.

Tandoğan, iyi bir teknik direktör olabilmek için çalışmalara başladığını ifade ederek, "Futbola 21 yıl önce Salihli’de başladım. Şimdi teknik direktörlük görevimin ilk adımını yine Salihli’de atmak için antrenmanlara başladım. Futbolculuk bitti, şimdi iyi bir teknik direktör olabilmek için çalışmalarıma Salihli’de BAL ekiplerinden Kocaçeşmespor ile başladım. Burada Teknik Direktör Ferudun Yarkın hocamın tecrübelerinden faydalanmak istiyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim