Mesajda “Son günlerde takımımız teknik sorumlusu ile ilgili belirli kesimlerce yürütülen aşağılama kampanyasını da görmezden gelemeyiz.” denilerek yönetim olarak teknik heyetin arkasında oldukları mesajı verildi. Kulüpten yapılan açıklama şöyle; “Açıklamamızın en başında şunu belirtmek isteriz ki, takımımıza ister maddi anlamda ister manevi anlamda isterse de stada gelerek gönülden destek olan Alaşehir sevdalılarını tenzih ederiz. Bilindiği üzere Alaşehir Belediye Spor futbol takımımız geçtiğimiz sezon büyük bir başarıya imza atarak yıllar sonra bir üst lige yükselmiştir. Bölgesel Amatör Ligin öncelikle statüsünden dolayı olmak üzere ne kadar zorlu bir lig olduğu tüm kamuoyunun malumatıdır. Futbolun sadece sahada oynanan bir oyun olmadığının da bilinmesini isteriz. Şu an takımımız başta tesis konusu olmak üzere burada sayamayacağımız saha dışı birçok zorlukla mücadele etmektedir.
Fakat yöneticilerimiz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve çalışanlarımız bu zorluklarla mücadeleyi sezon sonuna kadar sürdürecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Fakat mücadele edemeyeceğimiz tek bir konu var.  O da içimizdeki Alaşehir düşmanlarıdır. Kim mi bu kişiler? 5 lira bilet parası vermemek için 500 laf edenler, stada gelip takımımızın mağlup olmasını bekleyenler, rakip takımların antrenörlerini arayıp takımımızla ilgili bilgiler verenler, mazisinde her türlü kirlilik olup da hala görev bekleyenler, talep edilen olmayıp da, her seferinde bir şeyler talep edenler, kendi futbolcusuna ve antrenörüne her türlü hakareti yapanlar… Evet eleştiri her zaman olmalıdır ve olacaktır. Futbolcu eleştirilir, antrenör eleştirilir, yönetici eleştirilir. Bunlar futbolun doğasında var. Kulüp olarak bizim de vaat edip de şu anda yerine getiremediğimiz sözler var. En kısa zamanda bunları da yerine getireceğiz. Futbol sınırları içerisinde eleştiriye her zaman açığız. Fakat kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yoktur ki futbol dünyası içerisinde eleştirilmeyen futbolcu ve antrenör de yoktur. Son günlerde takımımız teknik sorumlusu ile ilgili belirli kesimlerce yürütülen aşağılama kampanyasını da görmezden gelemeyiz. Şunun bilinmesini isteriz ki; takımımızın teknik heyeti diğer futbol takımlarının antrenörlerinden farklı olarak sadece saha içerisi ile değil, saha dışında da birçok zorlukla mücadele ederek fedakârca çalışmaktadır.

Kulüp olarak teknik heyetimize ve futbolcularımıza güvenimiz tamdır. Son olarak kulüp olarak takımımızı bu zor şartlarda en iyi yere taşımak için vaktimizden, işimizden, ailemizden ve sağlığımızdan fedakarlık yapmaya devam edeceğiz. Gerçek Alaşehir sevdalılarının desteğine bu zorlu dönemde her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Şunu unutmayalım! Bu kulüpte bizler dahil olmak üzere kişiler gelip geçicidir. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu kulübü bir adım ileriye taşıyacak kişilikli, karakterli insanlara da her zaman kapımızın açık olduğunu belirtmek isteriz. Dün de, bugün de, yarın da asıl olan Alaşehir Belediye Spor’dur.”

 
Editör: TE Bilişim