Manisaspor Başkan Adayı Mevlüt Aktan yarın Haylazz'da vereceği iftar yemeği ile Manisaspor camiasını bir araya toplayacak.
Manisaspor kongre üyelerinin, Manisaspor'a gönül vermiş taraftarların ve Manisa'nın simge isimlerinin davet edildiği iftara yemeğinde, Manisaspor Başkan Adayı Mevlüt Aktan hem Manisaspor camiası ile bir araya gelecek hem de 25 Haziran Cumartesi günü yapılacak Manisaspor kongresi öncesinde kongre üyelerine, Manisaspor için yapacağı projeleri ekibi ile birlikte anlatacak.

MANİSASPOR'UN ARIZALARI GİDERİLECEK
Öte yandan yarın Manisaspor kongre üyeleri ile iftar yemeğinde buluşacak Manisaspor Başkan Adayı ve İş Adamı Mevlüt Aktan'ın ilk icraatları Manisaspor'un arızalarını gidermek olduğu öğrenildi. Öncelikle transfer yasağını önümüzdeki hafta içi kaldıracak olan Mevlüt Aktan, daha sonra ise mevcut futbolcuların birikmiş alacakları ile ilgili bir ödeme planı yapıp bu sorunu da Manisaspor'un üzerinden almayı planladığı öğrenildi. Manisaspor'un kabusu olan Makukula'nın transferinden kaynaklanan birikmiş borçlarla ilgili Benfica kulübü ve futbolcunun menajeri ile görüşecek olan Mevlüt Aktan bu sıkıntıyı da bir daha Manisaspor'un gündemine gelmeyecek şekilde kapatması bekleniyor.

PERSONELİN YÜZÜ GÜLECEK
Başkan seçilmesi durumunda Manisaspor kulübünün futbolculara ve kulüplere olan borçlarının yanı sıra personele olan birikmiş alacaklarını da Ramazan Bayramı öncesi kapatmayı planlayan Manisaspor Başkan Adayı Mevlüt Aktan, Ramazan Bayramı öncesi Manisaspor'a her koşulda hizmet etmiş emektar Manisaspor personelinin de yüzünü güldürecek.
 

 
Editör: TE Bilişim