Manisa’nın ligdeki ekibinin kritik sınavı öncesi en büyük moral kaynağı ise güçlü rakibiyle oynadığı son 4 resmi maçı da kazanması.
Süper Lig’de 7 sezondur mücadele eden Akhisarspor, bu akşam Fenerbahçe deplasmanında kader sınavına çıkacak. Ligde son 3 haftaya 25 puanla son sırada giren Akhisarspor, Sarı- Lacivertliler’i yenemezse küme düşecek. Ege temsilcisine sadece galibiyet yetmeyecek. Çünkü galip gelse bile 8 puan önünde düşme hattının bir basamak üzerinde yer alan Göztepe, aynı saatte başlayacak maçta Sivasspor’u evinde yendiği takdirde Yeşil- Beyazlılar’ın matematiksel olarak vedasını yapacak.
Yine kupada finalde
Ligde kötü performansına rağmen Türkiye Kupası’nda üst üste ikinci kez finale çıkan Akigolar’ın düşüşte olmasına rağmen en büyük umudu, Fener’e karşı son dönemdeki başarılı performansı. Akhisar, güçlü rakibine karşı ligde ve kupada oynadığı son 4 maçı da kazandı. Geçen sezon Türkiye Kupası finalinde ve ligde iki kez Kanarya’yı deviren Akhisar, bu sezonun ilk yarısında da galip gelen taraf olmayı başarmıştı.
 
 

Editör: TE Bilişim