Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, yarın Kadir Has Stadı’nda konuk olacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını bugün sabah yaptığı idmanlar tamamlayarak, İzmir üzerinden İstanbul aktarmalı olarak hava yolu ile Kayseri’ye geçecek.

Yeşil-siyahlılar Yılmaz Atabarut Tesisleri’ndeki antrenmanın ardından saat 12.30’da kara yolu ile İzmir Adnan Menderes Havalimanına hareket etti. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan önderliğinde yeşil-siyahlıların Kayseri kafilesinde; Hasan Kabze, Güray Vural, Milan Lukac, Bora Körk, Caner Osmanpaşa, Douglao, İsmail Konuk, Ahmet Cebe, Kadir Keleş, Merter Yüce, Custodio, Abdülkadir Özdemir, Landry Nguemo, Bruno Mezenga, Halil Çolak, Lomana Lualua, Onur Ayık, Leocisio Sami ve Hugo Rodellega yer aldı.

AKHİSAR’IN KAYSERİ’YE KARŞI GALİBİYETİ YOK

Spor Toto Süper Lig’de 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarında 4 kez karşı karşıya gelen iki takım arasında sarı-kırmızılılar 1 galibiyet elde ederken, 3 maç ise berabere kaldı. Konuk ekip Akhisar Belediyespor, Kayserispor filelerine 4 gol kaydederken kalesinde ise 5 gol gördü.

Editör: TE Bilişim