ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Manisaspor’da yenen gollere çare bulunamadığı gibi gol yollarında da etkisizlik dikkat çekiyor. Evet kale sıkıntılı, savunma sıkıntılı, orta saha sıkıntılı peki ya hücum bölgesi ne yapıyor? O da aynı. Özellikle santfor bölgesinde anlamsız bir ısrar söz konusu. Eneramo ısrarı, her geçen gün takıma zarar veriyor. Fazla kilolarının yanı sıra yetersiz fiziği ile dikkat çeken Nijeryalı futbolcu, banko başladığı Göztepe, Yeni Malatya ve Sivasspor maçlarında adeta yokları oynadı. Bir tek Adana Demir maçında gözle görülür bir performans ortaya koyabildi.

GÖZ GÖRE GÖRE BU İNAT NİYE?
Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, geldiği günden bu yana Eneramo’ya özel ilgi gösteriyor. Nijeryalı oyuncuya bu takımın ‘banko santrforusun’ muamelesi yapan Karafırtınalar, tecrübeli futbolcunun kilolarından adeta habersiz icraatlara imza atıyor. Sivasspor maçında 72 dakika boyunca top tutamayan, pozisyona giremeyen, savunma arasında kaybolan bu oyuncu, ağır haliyle kontra atak futboluna da yatkın değil.

MERTAN DAHA NE YAPSIN?
Şans bulsa da bulamasa da her zaman formaya hazır görüntüsü ile dikkat çeken Mertan Caner Öztürk, bilindiği gibi yeni sezon kampında attığı gollerle takımın yıldızıydı. Ancak Mertan, ne Palaz’a yaranabildi ne de Karafırtınalar’a. Eskişehirspor maçında 1 gol 1 asist yapıp puanı kurtaran isim olan Mertan, bu bölge için en ideal oyuncu. Zaten bu oyuncu, formayı istediğini her fırsatta ortaya koyarken, birilerinin bunu göreceği yok gibi. Sivas maçı öncesi U21 Takımı’na 3 gol birden atan bir futbolcuya, Sivas maçında 18 dakika süre vermek, hele ki sahada yokları oynayan Eneramo’ya 72 dakika sabretmek, takımdaki forma adaletsizliğini bir kez daha gün yüzüne çıkardı.
 

 
Editör: TE Bilişim