Şehzadeler Belediyesi tarafından Adnan Menderes Mahallesinde yaptırılan ve hizmete giren spor tesislerindeki ilk futbol maçında Şehzadeler Belediyesi personeli ile basın mensupları karşı karşıya geldi. Maçın ardından Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir basın mensuplarına baklava ikram etti.

Adnan Menderes Mahallesinde yapımı tamamlanan Şehzadeler Belediyesi Spor Tesisi’nde ilk maç Şehzadeler Belediyesi personeli ile basın mensupları arasında oynandı. 5 ay gibi kısa bir sürede Manisa sporuna kazandırılan tesisteki ilk heyecanda, dostane görüntüler yaşandı. Şehzadeler Belediyesi Başkan Yardımcısı Bilal Demir, dostluk maçı sonrasında basın mensuplarına baklava ikramında bulundu. Halkın hizmetine sunulan tesis, modern görünümüyle basın mensuplarından tam not aldı.

DEMİR: “SPORA TAM DESTEK VERİYORUZ”

Şehzadeler Belediyesi Başkan Yardımcısı Bilal Demir, spora büyük önem verdiklerini belirterek, böylesine güzel bir tesisi kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Demir, yeni açılan tesiste basın mensupları ile beraber olmak istediklerini kaydederek, “Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’in 6 mahallemizin yer aldığı Nurlupınar Bölgemizde gençlerimize hizmet edecek olan Adnan Menderes Mahallesi Şehzadeler Belediyesi Spor Tesisleri’nin kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni açılan bir tesiste gazeteci arkadaşlarımızla beraber olmak istedik. Sahadaki ilk maçı da dostane bir havada oynadık. Bu organizasyona katılan Manisa basınının değerli temsilcilerine teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak spora önem veriyoruz. Amatör spora tam destek veriyoruz. Gençlerimizin daha çok spor yapması için bu tür tesisleri daha da artırmayı planlıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim