Hedefsiz takımlara karşı kazandıkları puanlarla bu noktaya geldiler. Onlara göre elimizdeki hücum silahlarımız çok daha etkili. Ayrıca rakibin mutlak kazanmak zorunda olması, her an hata yapmasına paniklemesine neden olabilir

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Altınordu’ya 6-1 gibi farklı skorla yenilerek daha önce yüksek olan kümede kalma şansını azaltan Manisaspor, her şeye rağmen diğer iki rakibine göre avantajlı bir şekilde son iki haftaya giriş yapıyor. Matematik çok basit. Manisaspor’un Denizlispor deplasmanında yenilmeden alacağı her sonuç işimize gelecek.

KAZANMAK ZORUNDA OLMALARI İŞİMİZE GELEBİLİR

Buca’da stresi yüksek bir maçta rakibine top yüzü göstermeyen, ilk dakikalarda gol yemesine rağmen puan almadaki kararlılığını son ana kadar ortaya koyan Manisaspor’un, bu Denizlispor karşısında kazanması yüksek bir ihtimal. İlk maçı 2-1 kazandığımız için ikili averaj üstünlüğü için beraberlik yetiyor. Rakip kırılgan ve böylesine stresli bir maçı kaldıramayacak kalibrede. Hedefsiz takımlara karşı kazandıkları puanlarla bu noktaya geldiler. Denizli’ye oranla elimizdeki hücum silahlarımız çok daha etkili. Ayrıca rakibin mutlak kazanmak zorunda olması, her an hata yapmasına paniklemesine neden olabilir. Aynı hataya Altınordu karşısında düşmüş, panik yapmıştık ve sonuç da kaçınılmaz olmuştu. En etkili silahımız; son ana kadar sakin kalmak olacak. Unutulmamalı; Beraberliğin bile yaradığı bir maça çıkacağız. Kazanırsak zaten işi yüzde 99 bitireceğiz.

İŞTE DENİZLİ MAÇI REÇETEMİZ;

1-DOĞRU OYUN PLANI VE DOĞRU OYUNCU TERCİHİ

2-RAKİBİN MUTLAK KAZANMA İSTEĞİNİ PANİĞE YOL AÇTIRMAK

3-BUCA MAÇININ TECRÜBELERİYLE OYNAMAK

4-KONTRAATAK SİLAHLARIMIZLA FİŞİ ERKEN ÇEKMEK

5-SON ANA KADAR SAKİN VE KARARLI OYNAMAK

Editör: TE Bilişim