Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’da sorumluluk alanı içerisinde yer alan cadde ve sokaklarda bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Manisa Büyükşehir Belediyesi ilçelerde sorumluluk alanlarında yaptığı çalışmalarla vatandaşlardan takdir toplamaya devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Adnan Menderes Caddesi’nde bakım ve onarım çalışması yapıldı. Kamyon ve TIR’ların sürekli geçiş yapması sebebiyle bozulan Adnan Menderes Caddesi, yapılan bakım ve onarım çalışmaları ile daha güvenli ve konforlu hale getirildi.


Manisa il genelinde Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanı içerisinde yer alan cadde ve sokaklarda sürekli bakım ve onarım çalışması yaptıklarını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Soma’nın sanayi ve ticari özellikleri göz önüne alındığında çok ciddi bir ağır vasıta trafiği göze çarpmaktadır. Ayrıca hava şartları da eklendiğinde yollarda bozulmalar ortaya çıkıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluğumuzdaki alanları sürekli inceliyor ve gerektiğinde bakım onarım çalışmaları yapıyoruz. Adnan Menderes Caddesi de ağır yüklü araçların sıklıkla kullandığı bir yol olması dolayısıyla zamanla bozulmalar gerçekleşmiş. Ekiplerimiz, bu caddede gerekli bakımı ve onarımı yaptılar. Önümüzdeki süreçte de herhangi bir durum oluşur ise vatandaşlarımızın yol güvenliği ve konforu için her türlü çalışmayı yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim