Stadyum elden gitmesine isyan eden Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen’in bu sebeple Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mali İşler Müdürü Hatun Sarıkaya’ya tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddia edildi

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Spor Genel Müdürlüğü’nün Manisaspor ile olan 19 Mayıs Stadyumu sözleşmesini feshetmesinin yankıları devam ediyor. Stadın elden gitmesine isyan eden Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen’in bu sebeple Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mali İşler Müdürü Hatun Sarıkaya’ya tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddia edildi.

ZARARDAN SORUMLU TUTTU

Başkan Mergen’in sorunu konuşmak için İl Müdürü Dr. Savaş Duman’ın olmadığı bir günde, Mali İşler Müdürü Hatun Sarıkaya’yı 19 Mayıs Stadyumu yönetim merkezine davet ettiği ve burada tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddia edildi. Mergen’in Sarıkaya’ya yüksek sesle konuşarak küfürler ettiği de iddia edilirken, İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mustafa Buldu’nun da olaya tanık olduğu gelen bilgiler arasında. Yaşanan bu gelişme üzerine Sarıkaya’nın Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek Mergen’den şikayetçi olduğu öğrenildi.

 “BEDELİNİ ÖDEYECEKLER” DEMİŞTİ

Bilindiği gibi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, fesih işleminin ardından yaptığı açıklamada Manisaspor’un genel müdürlüğe olan borçları ödemediğinin altını çizerek, genel müdürlüğün emriyle sözleşmenin feshedildiğini açıklamıştı. Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen’de bu gelişme üzerine yaptığı basın toplantısında kendilerine oyun oynandığını iddia ederek 2 milyon lira gelir kaybına uğradıklarını, İl Müdürlüğü’nü de zarardan sorumlu olmakla suçlamıştı. Mergen ayrıca stadın kendilerine verilmemesinde etkili olduğunu iddia ettiği sorumlulardan hesap sorulacağını ve bunun bedelinin ödetileceğini belirtmişti.  

Editör: TE Bilişim