Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Soma Şubesi ve Soma Kaymakamlığı, Soma Bayat İlköğretim Okulu’na giyim ve kırtasiye yardımında bulundu. Dernek yöneticileri ve Soma Kaymakamı Mehmet Altıntaş’ın eşi Ayşe Altıntaş ile dağıtılan hediyeler, velileri ve öğrencileri mutlu etti.

Gerçekleştirilen ziyaretin kendileri açısından da önemli olduğunu belirten TYSD Soma Şube Başkanı Belma Yıldırım, "Bu ziyaretimizde öğrencilerimizle beraber olmak, onların güzel ve masum yüz ifadelerini görmek bizleri çok mutlu etti. Soma Bayat Köyündeki Bayat İlköğretim Okulundaki öğrencilere, kıyafet ve kırtasiye yardımında bulunduk. Öğrenci yavrularımızın hediyelerini aldıklarında yüzlerindeki sevinç ve mutluluk görülmeye değerdi. Yavrularımızın sevinçlerini görmenin bizlere verdiği manevi haz ise hiç bir servetle ölçülmeyecek kadar değerliydi. Bizlerde İnşallah, üyelerimizin ve duyarlı vatandaşlarımızın yardımlarıyla tüm okullarımıza ulaşır öğrencilerimizin yüzünü güldürürüz. Bu yardımları yapmamız için bize destek olan Soma Kaymakamlığı, TYSD Soma Şubesi Yönetim Kurulu arkadaşlarıma, tüm üye ve bağışcılarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca bu ziyaretimizde yanımızda olan sn Kaymakamımızın eşi Fahri Başkanımız Ayşe Altıntaş hanımefendi’ye çok teşekkür ediyorum. Okulda bizleri güler yüzleriyle karşılayan Bayat İlköğretim Okulu Öğretmen ve Müdürü Gökhan Çay’a misafirperver velilerimize, pırıl pırıl öğrencilerimize teşekkür ederim." dedi.


Soma Kaymakamı Mehmet Altıntaş’ın eşi Ayşe Altıntaş ise şunları söyledi:


"Türkiye Yardım Sevenler Derneği Soma Şubesinin gönüllü hanımlarına yaptıkları bu iyilikten dolayı teşekkür ederim. Ayrıca Yardım Sevenler Derneği’nin gerçekleştirmiş olduğu bu yardım etkinliğine beni de davet ederek vesile olmamı sağladıkları için şükranlarımı sunuyorum. Okulda görev yapan fedakar öğretmenlerimize ve çalışkan öğrencilerimize, bizleri güler yüzle karşılayan öğrenci velilerimize de teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah Soma’mızın her köşesine iyilik ve yardımlarınız devam eder temennisiyle herkesi canı gönülden kutluyorum."


Yapılan yardımlardan dolayı memnuniyetini dile getiren Soma Bayat İlköğretim Okulu Müdürü Gökhan Çay ise, "Türkiye Yardım Sevenler Derneği Soma Şube Başkanı, Soma Kaymakamımızın değerli eşi ve Dernek yöneticilerinin okulumuza düzenlediği yardım organizasyonu sayesinde öğrencilerimiz ve ben okul öğretmeni olarak çok memnun kaldık. Yardım Sevenler Derneği Başkan ve Yöneticileri, Kaymakamımızın eşine şükranlarımızı sunarız. Öğrencilerimizin köy okulu olmasına rağmen kendilerinin hatırlandıklarını görmeleri eğitime olan istekleri daha da güçlendirmiştir. Böyle bir derneğin olmasından ve bu derneğin değerli başkan ve yöneticilere sahip olmasından dolayı da ayrıca büyük mutluluk duyduk. İnşallah öğrencilerimiz yapılan bu iyiliği unutmayıp karşılığında topluma faydalı iyi bir bireyler olacaktı." dedi.

Editör: TE Bilişim