Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Oerlikon Kaynak Elektrodları Fabrikası, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına dağıtılmak üzere Selendi’yi Tanıtma ve Kalkındırma Derneğine giysi ve ayakkabı yardımında bulundu.

Manisa OSB’de yaklaşık 500 kişinin çalıştığı Oerlikon Kaynak Elektrodları Fabrikası Sosyal Sorumluluk Kulübünün yürüttüğü proje kapsamında Selendi’yi Tanıtma ve Kalkındırma Derneğine 13 koli içerisinde çocuk ve yetişkinler için bayan ve erkek kıyafetleri ile ayakkabı yardımı yapıldı. Dernek binasında koli içindeki giysi ve ayakkabıları teslim alan Dernek Başkanı Kazım Tokkaş, Başta fabrika Genel Müdürü Değer Elöve ve firma yetkililerine teşekkür ederek, "Manisa’mızın en uzak ilçesi Selendi’ye her zaman destek vererek bizleri onurlandırmışlardır. Bizlerde dernek yönetimi olarak aldığımız malzemeleri mahalle okullarındaki öğrencilerimize verilmek üzere okul idarecilerine teslim edeceğiz" dedi.

Oerlikon Kaynak Elektrodları Fabrikası çalışanı ve sosyal sorumluluk projesi sorumlusu Engin Kesme ise, "Firmamızın sosyal sorumluluk kulübü olarak Manisa Yuntdağı Bölgesinde ve Selendi ilçemizde dağıtılmak üzere ayakkabı ve giysi yardımında bulunduk amacımız kırsal kesimlere destek vermek" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim