Öğrencilerin 'Manisa’yı görmek istiyoruz' demesi üzerine Kaymakam Güner öğrencilere Manisa gezisi sözü verdi.
Selendi Kaymakamı Hakan Güner’in Selmanhacılar İlkokulu ziyaretine İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mustafa Akpınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Tokkaş, İlçe Müftüsü Ramazan Arba, İlçe Mal Müdürü Mehmet Bilgin, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Çağlar Yılmaz da eşlik etti. 

Öğrencilerin kapıda sevgi gösterileri ile karşıladığı Kaymakam Güner ve beraberindekiler öğrencilerle sohbet edip ardından okulda görev yapan Müdür Akın Çekin ve öğretmenler ile bir araya geldi. Kaymakam Güner burada yaptığı konuşmasında, İlkokul öğretmenliğinin çocuğun eğitim hayatındaki önemine değinerek, "Hepimizin hayatında en belirgin izi olan, geleceğimizi şekillendiren öğretmen ilkokul öğretmenlerimizdir. Okumayı öğreten, okumayı sevdiren hayatı tanımamıza yardımcı olan kişidir sınıf öğretmeni. Çocuk ilkokulda nasıl başlarsa, devamı da öyle gelmekte, siz işte bir nevi bizim gelecekte yapacaklarımızın temel harçlarını koyanlarsınız." dedi.
Konuşmanın ardından okulu gezip öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Güner öğrencilere çeşitli sorular sorarak öğrencilere 'Bizlerden bir isteğiniz var mı?' dedi. Öğrenciler ise toplu bir şekilde 'Köyümüz ilçeye en uzak köylerden biri. Bizi hatırlayıp okulumuzu müdürlerinizle birlikte ziyaret etmenizden dolayı teşekkür ederiz. Yalnız bizler Manisa’yı bilmiyoruz. Onun için sizlerin desteği ile Manisa’yı gezip tarihi ve turistik yerlerini görmek istiyoruz' dediler. Öğrencilerin bu isteği karşısında Kaymakam Güner, öğrencilerin bu isteğini yerine getirilip, Manisa'ya bir gezi düzenlenmesini istedi.
Editör: TE Bilişim