Yaklaşık 2 yıldır vekaleten yürütülen Selendi Kaymakamlık makamına 101. dönem Erzurum Kaymakam Adayı olarak geçtiğimiz ay çekilen kura ile asaleten atanan Kaymakam Murat Aydın görevine başladı.
1986 yılında Ordu’nun Fatsa ilçesinde doğan Murat Aydın ilk, orta ve lise eğitimini Fatsa da tamamladı. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi İşletme fakültesini tamamlayan Aydın, Sosyal Güvenlik Bakanlığında Müfettiş olarak çalışırken İçişleri bakanlığının açtığı Kaymakamlık kursunu kazanarak Erzurum Kaymakam adayı oldu. Yabancı dil eğitimi için Tunus’a giden Kaymakam Aydın, Aksaray ili Ağaçören ve Kırşehir ili Akpınar İlçelerinde vekaleten kaymakamlık görevlerinde bulundu. Geçtiğimiz ay yapılan kura çekimi ile Selendi ilçesine asaleten atanan Kaymakam Aydın görevine başladı.
İngilizce ve Arapça bilen Kaymakam Murat Aydın, "Manisa’nın ve Ege’nin güzel ve uzak bir köşesi olan Selendi ilçesinde güzel hizmetlere imza atmak için çalışacağız. Kapımız herkese açık olacak. Devletin Selendi’deki temsilcisi olarak ve ayrıca da asaleten ilk görev yerim olması hasebiyle Selendi ve Selendi halkı benim için ayrı bir önem taşıyor." dedi.
’Selendi’ye nasıl bir katkı sağlayabiliriz’ düşüncesi ile göreve başladığını kaydeden Kaymakam Aydın, "Selendi’ye makamda oturmaya gelmedik. İşimiz makamda oturarak evraklara imza atmak değil, İlçemizin sosyo ve ekonomik durumu ile de ilgilenmek vatandaşımız ziyaret edip devlet şefkatini yanında hissettirmek olacak." şeklinde konuştu.
Kaynak: iha