Manisa Büyükşehir Belediyesi yaptığı çalışmaların ve planlanan projelerin takibini de yaparak vatandaşlara en iyi hizmeti sunmayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Selendi ilçesine giderek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi, bilgi aldı. Halil Memiş’e, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz, Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, MASKİ İçme Suları Şube Müdürü Turgut Çetintaş, MABEM Müdür Yardımcısı Sedat Eroğlu eşlik etti.
 
İlk olarak Selendi Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Genel Sekreter Halil Memiş, burada İbrahim Kara ve personeli tarafından karşılandı. Koordinasyon merkezinde ilçe birim sorumlularının da katıldığı bir toplantı gerçekleştiren Halil Memiş, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Toplantı sonrasında MABEM’e giderek öğretmenlerle sohbet eden Halil Memiş; devletine, milletine, milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmek için öğretmenlere büyük görev düştüğünü söyledi.
 
Nurullah Savaş’a Makamında Ziyaret
MABEM ziyaretinin ardından Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ı makamında ziyaret eden Halil Memiş, Selendi ilçesine yapılacak yatırımlar ve yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Halil Memiş, daha sonra sırasıyla Gıda Bankası, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi ve İtfaiye Amirliği’ne gidilerek personel ile görüştü. Son olarak Selendi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde yapılan asfalt çalışmalarını ve Selendi Terminali içerisinde yer alan dükkanları inceleyen Halil Memiş, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Editör: TE Bilişim