Selendi ilçesinin en büyük yatırımlarından olan altyapı çalışmalarının temelini atmak üzere ilçeye giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe temasları kapsamında AK Parti Selendi İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Başkan Ergün’e Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, MHP İl Başkanı Murat Öner, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, Başkan Danışmanları, Spilaş Genel Müdürü Engin Anlı, MHP Selendi İlçe Başkanı Mehmet Karabulut, Belediye Meclis üyeleri, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç da eşlik etti. AK Parti Selendi İlçe Başkanı Şeref Kaçar ve partililer tarafından çiçekle karşılanan Başkan Ergün, tüm partililerle tek tek selamlaşarak, hayırlı günler temennisinde bulundu.

Parti binasında partililerle bir araya gelen Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Manisa’ya hizmetlerin şehrin doğusundan başlayacağının sözünü vererek, Büyükşehir Belediye Başkanlığına başladıklarını ve bu sözü yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Ergün, Selendi’ye kazandırılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında da açıklamalarda bulundu.

Ziyareti nedeniyle Başkan Ergün ve beraberindekilere teşekkür eden AK Parti Selendi İlçe Başkanı Şeref Kaçar da, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından ilçelerine kazandırılan hizmetlerden mutluluk duyduklarını dile getirdi. Cumhur İttifakı’nın halkın sorunlarına çözüm için her zaman sahada olduğunu belirten Kaçar, bu anlayışla vatandaşlara hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Ergün, ziyaret sonunda İlçe Başkanı Kaçar’a fincan takımı ve ‘Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa’ isimli 4 ciltlik eseri armağan etti. Kaçar da Başkan Ergün’e el dokuması halı ile yöresel ürünlerden oluşan sepet takdim etti. Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.

Editör: TE Bilişim