Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Taşdibi mahallesini ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi.Burada mahalle muhtarı Ali Çakal ve vatandaşlar tarafından karşılanan Yaralı, Taşdibi mahallesine yakışır güzel ve modern bir düğün salonu yapacaklarını söyledi.
 
Taşdibi’nde 525 m2 alan üzerine çok amaçlı olarak da kullanılabilecek bir tesis inşa edeceklerini ifade eden Yaralı, şu bilgileri verdi;“525 m2 alan üzerine 375 m2 düğün salonu yapacağız. Salonun içinde yemek pişirme bölümü, gelin odası ve tuvaletler de olacak. Buna ilave olarak binanın dışına düğün ve hayır yemekleri için 150 m2 sundurma yapılacak. Çalışmalarımızı 2 ay içerisinde tamamlayıp hizmete açmayı planlıyoruz. Şimdiden hayırlı olsun.”
 
Saruhanlı Belediyesi olarak az bütçe ile çok iş yapmanın gayreti içinde olduklarını da sözlerine ekleyen Yaralı, nitelikli bir belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.Taşdibi Mahallesi Muhtarı Ali Çakal ise Taşdibi’ne yapılan yatırımlardan dolayı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı’ya teşekkür ederek, “Mahallemizin çehresi değişti. Daha önce de mahalle meydanımız yenilenmişti. Başkanımız Hüseyin Yaralı’ya teşekkür ediyoruz” dedi.
 
 
 
 
 
 

 
Editör: TE Bilişim