Mütevelli’de Kurumun İşletme sahibi vekili Hülya Karaböcek ve Sorumlu Müdür Nezih Varol tarafından karşılanan Başkan Yaralı, kurumun çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Daha sonra burada barınan yaşlı vatandaşlarla oturup sohbet eden Yaralı, yaşlıların değerlerimizi ve kültürümüzü geleceğe taşımamızı sağlayan, geçmişle gelecek arasında köprü vazifesi gören saygı değer insanlar olduklarını belirterek şöyle konuştu;

“Yaşlılar milletimizin onurudur. Onlara sahip çıkmak, onlarla ilgilenmek toplum bireylerinin vatandaşlık görevidir. Büyüklerine sahip çıkan toplumlar medeniyeti yakalamış toplumlardır. Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık hayatın çok güzel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklardır. Bizleri bu günlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak öncelikli görevlerimizin arasındadır”

Başkan Yaralı, yaşlıların ortak sorunlarının çözümü noktasında toplumun her kesimine görev düştüğünü dile getirdi.Başkan Yaralı’nın buradaki ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç ile Belediye Meclisi Üyesi Nuri Bozkurt da hazır bulundu.

 

 

 

Editör: TE Bilişim