Belediye Meclisi Üyesi İbrahim Erselvi ve Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile Bedeller'i ziyaret eden Yaralı, mahalle meydanında vatandaşlarla sohbet etti, talep ve istekleri dinledi.
 
Saruhanlı Belediyesi tarafından Bedeller mahallesinde inşa edilen ve kısa süre öce hizmete sunulan çok amaçlı olarak da kullanılabilecek üzeri kapalı tesisin hayırlı olmasını dileyen Yaralı, şunları kaydetti;
 
"Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla mahalle statüsüne dönüşen köy ve beldelerde yatırım hamlesi başlattık. Bu kapsamda bir çok mahallede olduğu gibi Bedeller mahallemizde de sosyal amaçlı bir tesis kurduk. Bedeller mahallemizde hayır yemekleri, düğün törenleri ve diğer sosyal etkinliklerin yapılabileceği 300 metrekare alana sahip yarı açık ve üzeri kapalı bir tesis inşa ettik. Burada hayır yemekleri için yemek hazırlama ve bulaşık yıkama bölümleri de yaptık. Bunu yanı sıra yine bu alanda tuvalet yaptık. Tesisi kurduğumuz alanın zeminine kilit parke taşı döşedik. Güzel bir tesis oldu, mahallemize hayırlı olsun"
 
Saruhanlı Belediyesi olarak hizmetlerinin ilçeye bağlı 50 mahallenin tamamında eşit bir şekilde devam ettiğini dile getiren Yaralı, bu doğrultuda her mahalleye bir eser kazandırdıklarını söyledi.
 
 

 
Editör: TE Bilişim