Açılışa Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serhat Karakuş, Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Bozatlı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nihat Bozatlı ve diğer davetliler katıldı.

Belediye binasının arka sokağında yer alan aşevinin açılışında konuşan Bozatlı,Saruhanlı’da ihtiyaç sahibi vatandaşların Pazar hariç haftanın 6 günü 10.00 ile 15.00 saatleri arasında gelip ücretsiz olarak çorba içebilecekleri aşevini hizmete sunduklarını kaydetti.

Merhum babaları Mehmet Vahit Bozatlı ve hakka yürüyen diğer büyükleri için böyle bir hayır yapmaya karar verdiklerini ifade eden Bozatlı şunları söyledi;

“Tamamen hayır amaçlı bir hizmeti hayata geçiriyoruz. Bu yöredeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bir nebze olsun katkı sağlamak maksadıyla şirin ilçemiz Saruhanlı’da aşevini hizmete açtık. Dileyen vatandaşlarımız Pazar hariç haftanın 6 günü 10.00 ile 15.00 saatleri arasında buraya gelip ücretsiz olarak çorbalarını içebilirler. Bu vesileyle aşevinin açılışına tüm halkımızı davet ediyorum.”

Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ise Saruhanlı’daaşevi açarak gerçekleştirdikleri hayır hizmetinden dolayı Bozatlı grubuna teşekkür etti.

 

Editör: TE Bilişim