Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ‘nın 3 dönemdir Belediye Başkanı olarak hizmet ettiğini ifade eden Başkan Çelik “ Saruhanlı ilçesinde 3 dönemdir üst üste Başkanlık yapan değerli Başkanımızın fikirlerinden istifade etmek için bu gün kendisini ziyaret ettik” dedi.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’ yı makamında ziyaret eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik iki belediye arasında yapıla bilecek işbirliği konularının ele alındığını ifade etti.Yaralı’nın 3 dönem üst üste başarılı bir şekilde Belediye Başkanlığı yaptığını ifade eden Başkan Çelik “ Öncelikle değerli büyüğüm Saruhanlı Belediye Başkanımız Hüseyin Yaralı’ ya bizleri misafir etikleri için çok teşekkür ediyorum. Kendisi gerçekten Saruhanlıda büyük hizmetlere imza atmış halkının sevgisini kazanmış başarılı bir belediye başkanıdır. Bu başarısını da 3 dönem üst üste seçimleri kazanmasıyla göstermiştir. Böylesine bir başarı elde etmiş olan değerli Belediye Başkanımızın tecrübelerinden yararlanmak için bu gün kendisini ziyaret ettik. Bilindiği gibi Şehzadeler Belediyesi olarak yeni kurulmuş bir belediyeyiz. Bu noktada birçokkonuda tecrübelerinden faydalanıp fikir alışverişinde bulunacağız” dedi.

“AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİN FARKI HER YERDE GÖRÜLÜYOR”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı “ Ben öncelikle değerli Şehzadeler Belediye Başkanımızı belediyemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Şehzadeler Belediyemiz 2014 yerel seçilerinde Manisa’mızın büyükşehir olması ile kurulmuş iki ilçeden bir tanesidir. Buna rağmen güzel çalışmalara imza atığını bizlerde görüyoruz.Gittiğimiz her şehirde zaten AK Partili belediyeciliğinin farkının hissediyoruz. Ömer Faruk Çelik kardeşimi uzun yıllardır tanıyorum. Kendisi aktif siyaset yaptığı dönemlerde de başarılı çalışmalar yapmış bu başarısını bu gün de belediye başkanı olarak devam ettiriyor” dedi.

Editör: TE Bilişim