Milletvekili Berber, ziyaret ve incelemelerde bulunmak amacıyla geldiği Saruhanlı’da Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ve Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ile birlikte Sanayi sitesi esnafıyla bir araya geldi.

Esnaflarla yapılan görüşme sırasında BaşkanYaralı’nınilçedeki doğalgaz ihtiyacını dile getirmesi üzerine konuşan Berber, “Saruhanlımıza burada müjdeyi veriyorum. BOTAŞ marifetiyle ilçeye doğalgazı getireceğim. Bunun planlamasını da ben yapacağım” dedi.

Berber, şöyle konuştu; “Ben burada Belediye Başkanımız Hüseyin Yaralı vasıtasıyla bir müjde vermek istiyorum. Başkanımız belirtti. Doğalgaz ilçemizin 7 kilometre yakınına kadar gelmiş. Ancakprosedür gereği yeterli abone başvurusuna ulaşılamadığı için Saruhanlı’ya ulaşmış değil. Ben bunun sözünü veriyorum. Dağıtım şirketi aracılığıyla değil belki ama BOTAŞ marifetiyle ben buraya doğalgaz getireceğim. Bunun planlamasını da formülasyonunu da ben yapacağım. İlçemizde kurulu Küçük Sanayi Sitesi de doğalgaz bekliyor. Burada kendi elektriğini üretmek isteyen sanayi esnaflarımız var. Burada doğalgazla birlikte verimlilik artışı yaşanmış olacak.”

İlçe merkezindeki temaslarının ardından Büyükbelen, Heybeli, Bedeller ve Alibeyli mahallelerini de ziyaret eden Berber, BaşkanYaralı ve Başkan Gökmen ile birlikte vatandaş, esnaf ve çiftçi kesiminin taleplerini dinledi.

Editör: TE Bilişim