Belediye Başkanı Zeki Bilgin, bölgede incelemelerde bulunduktan sonra yaptığı açıklamada ilçe merkezine güzellik katacak, halkın yaşamını kolaylaştıracak projeleri hayata geçirmeye başladıklarını ifade etti.
 
Bu kapsamda ilçede 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanının kıyısından geçen, dar olması nedeniyle yıllardır araç ve yaya trafiği açısından sıkışıklığa neden olan yolda düzenleme yaptıklarını belirten Bilgin, şu bilgileri verdi;

"Önceden tek şerit olan yolu çift şeride dönüştürdük. Dar olan kaldırımı genişlettik. Yolun orta refüjüne aydınlatma direkleri ve ağaç diktik. Zemine taş kaplama uygulayıp gerekli peyzaj çalışmalarımızı da tamamlayıp, yolu trafiğe açtık. Güzel ve faydalı bir çalışma oldu. Saruhanlımızın ihtiyacı olan bir yolu genişleterek peyzaj düzenlemelerini tamamlayıp hizmete açtık. Daha önce tek şerit olan ve yolun dar olması nedeniyle trafik sıkışıklığının yaşanıyordu. Ayrıca vatandaşlarımız buradaki işyerlerine ulaşmakta sıkıntı çekiyordu. Bütün teknik personellerimiz ve emekçi kardeşlerimiz yoğun çaba harcadı, yolu 3 hafta gibi kısa bir sürede çift şeritli olarak trafiğe açtık. Hayırlı, uğurlu olsun."
 
Bölgedeki esnaflar ise yapılan hizmetten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek Başkan Bilgin'e teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim