Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, üç büyük hizmeti daha hayata geçirdiklerini belirterek, Saruhanlı’nın dört bir yanına güzel hizmetler kazandırmanın mutluluğu içinde olduklarını belirtti.

Saruhanlı’ya kazandırdıkları tesisleri çocuklara ve gençlere hediye ettiklerini ifade eden Yaralı şöyle konuştu;

“İlçe merkezindeki Anadolu Lisesi, Taşdibi mahallesindeki Bilgin Eker İlkokulu ve Ortaokulu ile Gümülceli mahallesindeki Şehit Muzaffer Yalçıner İlkokulu ve Ortaokulu’nun bahçesine halı saha inşa ettik. Tesislerimizi okul bahçelerine yaparak hem öğrencilerin hem de o yörede yaşayan vatandaşların kullanabilmesini amaçladık. Sahalarımız faaliyete geçti. Çocuklarımız büyük bir sevinç ve mutluluk içinde bu sahalarda oyun oynamaya başladı. Onların mutluluğunu görünce bizlerde çok mutlu oluyoruz. Saruhanlı Belediyesi olarak insanları mutlu edecek, insan merkezli ve hizmet odaklı projeler üretiyoruz.”

İlçe statüsünde 62 yıllık geçmişe sahip olan Saruhanlı’da örnek bir belediyecilik sistemi kurduklarını dile getiren Yaralı, konuşmasını şu sözlerle tamamladı;

“Her yeni yılımız, bir önceki yıldan daha verimli, daha dinamik geçiyor. Hizmetlerimizde açık, adil ve katılımcı anlayışı esas alarak, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hareket ediyoruz. İnsan odaklı hizmet anlayışımız ile toplumun her kesiminden kişilere yönelik sağlık, eğitim, istihdam, girişimcilik, kültür, sanat, teknoloji gibi hayatın her alanında, katılımcı demokrasi anlayışı ile faaliyet ve projeler yaparak, toplumsal kalkınmaya katkı sağlamaktayız. Bugün geldiğimiz noktadan göreve geldiğimiz ilk günlere baktığımda yüzüme engin bir tebessüm yayılıyor. Hep birlikte büyük işler başardığımızı görüyorum.”

Editör: TE Bilişim