Bu kapsamda mahallenin girişindeki Şehit Mehmet Burhan İlköğretim Okulunun karşısındaki alana içerisinde düğün salonu, halı saha, yazlık düğün bahçesi, kafeterya, çocuk oyun parkı, süs havuzu, fıtnes aletleri ve yürüyüş yollarının da bulunduğu dev bir tesis inşa edilecek.
 
Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, yapılacak tesisin Koldere'ye hayırlı olmasını temenni ederek, "Vatandaşlarımızın hizmetin en iyisini hak ediyor, bizlerde elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz" dedi.
 
Mahallelerde Yatırım Hamlesi Sürüyor
 
Mahallelerde başlattıkları yatırım ve hizmet hamlesinin devam ettiğini dile getiren Yaralı, çalışmalarıyla ilgili şu bilgileri verdi;
 "Saruhanlı Belediyesi olarak yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Paşaköy ve Nuriye mahallemizdeki sosyal tesis ve meydan oluşturma ve düzenleme çalışmalarımız tamamlandı. Gökçeköy düğün salonu tadilatı ve yazlık düğün bahçesi yapımını da bitirdik. Ekiplerimiz şu an Kayışlar ve Koldere'de çalışıyor. Kayışlar'da düğün salonunu yeniliyor, düğün salonunun bahçesine ise yazlık düğün bahçesi inşa ediyoruz. Bahçeye sahne, pist ve ışıklandırma sistemi kurulacak. Çocuk oyun parkı ve pergole yerleştirilecek. Daha sonra yapılacak peyzaj çalışmasının ardından düğün salonu ve yazlık düğün bahçesi vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak.
 
Koldere mahallemizde ise büyük bir tesis kuruyoruz. Bu kapsamda mahallenin girişinde bulunan Şehit Mehmet Burhan İlköğretim Okulunun karşısındaki alana içerisinde düğün salonu, halı saha, yazlık düğün bahçesi, kafeterya, çocuk oyun parkı, süs havuzu, fıtnes aletleri ve yürüyüş yollarının da bulunduğu dev bir tesis inşa edeceğiz. Çok büyük ve çok güzel bir tesis olacak. Hayırlı olsun."
 

 
Editör: TE Bilişim