İLÇEDE DEM PARTİ'YE OPERASYON  İLÇEDE DEM PARTİ'YE OPERASYON 

Saadet Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Sezai Zeytinli, Türkiye'de yaşan standartlarının kötü olduğuna vurgu yaptı. Başkan Sezai Zeytinli  "Türkiye kötü bir dönem yaşıyor. Birlik ve beraberlik mesajları vermek için toplandık. İftarımızı gerçekleştirdik. Türkiye'nin ekonomisi çok kötü. Türkiye'yi yeniden düzeltmek için  biz varız. Yaşam standartları çok kötü. Bizler  Saadet partisi olarak Türkiye için kendimiz için ve gelecek nesiller için çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.  
Saadet Partisi Manisa İl Başkanı Zekayi Yılmaz  ise  "Ramazan bizi, ‘Başkalarının farkına var, herkesin halinden, dilinden anla ve herkesi kendinle bir tut' diye ikaz eder. Ama insan, tüm bu güzel, bu kıymetli mesajları anlamazdan gelip, kulağının üstüne yatmakta da mahirdir. Hele de elinde güç varsa, iktidar varsa. Maalesef, iftar sofralarının bile ‘senin – benim', ‘bizimkilerin – ötekilerin' diye ayrıştırılmaya çalışıldığı günler yaşıyoruz. İnançlar üzerinden, tamamen mesnetsiz, yapay düşmanlıklar üretmeye çalışanları, bu yolla kendilerine sonsuz bir ikbal yaratma hevesine kapılanları görüyoruz. Tabii ki bunlar boş heveslerdir, ham hayallerdir. İftar sofraları, dini, inancı ne olursa olsun, herkesi ortak bir duyguda buluşturan bir gönül zenginliğin ifadesidir. Hiç şüphe yok ki bu mücadele kısa zamanda sonuca ulaşacak. Kardeşlikle, yardımlaşmayla kurulan sofralardan yükselen güçle, mutlu ve adaletli bir ülke olacağız. İsraftan ve ifrattan uzaklaştıkça, kendimize ve birbirimize yakınlaşırız. Birbirimizi daha çok anlar, daha fazla hissederiz. Tıpkı bugün burada olduğu gibi. Bu anlamlı iftar sofrasıyla bize bu güzel hisleri yaşatan herkese çok teşekkür ediyorum. Türkiye güzel günlere, kibirden, israftan ve ifrattan arınmış liderlerin öncülüğünde inşaallah Mübarek Ramazan Ayı'nın ruhumuzu sevgi, sabır, hoşgörü ve itidalle doldurmasını temenni ediyor ve hayırlı Ramazanlar diliyorum"  şeklinde konuştu. 
Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin Saadet Partisi Saruhanlı İlçe Başkanlığının iftarına katıldığı için mutlu olduğunu dile getirdi. Başkan Bilgin "aynı düşünmüyor olabiliriz ama hedefimiz hep aynı daha özgür bir Türkiye daha adil bir yönetim istiyoruz. Düşüncesi ne olursa olsun kucaklamak zorunda olduğumuzu söylüyoruz.Bizde bunu söylüyoruz sizde bunu söylüyorsunuz onun için birlikte yol alıyoruz. İnşallah bu ülkeyi en kısa zamanda birlikte yöneltiriz  ve buna yürekten inanıyorum. Ben Saruhanlı Belediyesinin tüm imkanlarını kanun yasa ne veriyorsa saadet partisi Saruhanlı ilçe başkanımıza sunuyorum. Bu iftarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum" konuştu.

Editör: TE Bilişim