Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu Serdar Yarılı Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. 2018 yılında yapılan seçimlerde başkanlığa seçilen Arif Bilek tek listeyle gerçekleşen genel kurulda yeniden başkanlığa seçildi. Divan başkanlığına Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter seçildi. Genel kurula Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Saruhanlı Ziraat Odası Aydoğan Okur, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç, MESOB Denetim Kurulu Üyesi ve Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Zafer Kara, MESOB Yönetim Kurulu Üyelerinden Akhisar Yapı Sanatları Esnaf Odası Başkanı Tahir Memişler, Akhisar Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Osman Çakar, Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Kan, Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez, Manisa Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahintepe, Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Emin Karasu, İyi Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ömer Geriter, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri katıldı. 
Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Arif Bilek, genel kurulun hayırlı olmasını diledi, genel kurala katılan herkese teşekkür etti.  Başkan Bilek, görevde bulundukları 4 yıllık süre zarfında üyelere hizmet için gayret gösterdiklerini, bundan sonraki dönemde de aynı şekilde çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. 
Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, şoför esnafının özellikle pandemi döneminde çok zor günler geçirdiğini söyledi. Üreticilere mazot desteğinde bulunduklarını ifade eden Bilgin, şoför esnafına da mazot desteği vermek istediğini ancak kanunun buna izin vermediğini açıkladı. Konuşmaların ardından mesleğe katkı sunan üyelere plaket takdim edildi. 
Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Arif Bilek’in yönetim kurulunda Ramazan Uzundal, Resul Yağımlı, Ümit Başkaya, Mesut Akkaya, Muharrem Göral, Recep Şengül, denetim kurulunda Erhan Aktaş, Ertuğrul Ergün ve Kadir Kaya yer aldı.

Editör: TE Bilişim